Fornyende ansigtsbehandling

Få en frisk glød med den ultimative selvforkælelse
Førpris

750,-

Din Pris

325,-

Du sparer 425 kr.
Udsolgt - 71 solgt

Har det kolde vinter vejr været hård ved din hud?

Så findes der ingen bedre kur end en plejende ansigtsbehandling. Hos Boutique Allure skal du blot læne dig tilbage, og nyde en fornyende behandling, som uden tvivl får din hud til at stråle. 

Eksperter i hudpleje
Med en behandling fra Boutique Allure er du sikker på at få noget af den bedste pleje på markedet. Du kan få din behandling med de eksklusive produkter, der skaber resultater, fra Tromborg eller Filorga. De vil uden tvivl efterlade din hud smuk og blød. 

Når det professionelle personale lader deres kompetente hænder, tage sig kærligt af din hud, er du sikret en god behandling. Denne er naturligvis tilpasset din hud, for at give dig den bedste oplevelse, og det bedste resultat. Behandlingen giver huden fugt, fornyet energi og hjælper med at opstramme og udglatte. Behandlingen indeholder bl.a. den dejligste ansigtsmassage som afspænder og hjælper med at dræne lymfevæsken i dit ansigt. 
Så giv dig selv en plejende pause, og nyd en luksuriøs ansigtsbehandling hos Boutique Allure.Oplev en verden i skønhedens tegn
Boutique Allure holder til midt i Københavns perle, Christianshavn, og det er meget mere end bare en skønhedsklinik. I de hyggelige, charmerende lokaler finder du professionelle råd og vejledning om hudpleje og makeup fra luksus-brands. Derudover sælger butikken også lækkert tøj og sko.

Besøg den lille unikke butik/klinik, som byder på ultimativ forkælelse og resultat-orienterede behandlinger. 

Klinikken overholder regeringens retningslinier, nye tiltag og bærer mundbind.


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Du må max. benytte 1 værdibevis pr. person, men du er velkommen til at købe 1 mere og give som gave.

Vælg mellem: 

  • Tromborg Super Glow Facial 50 min (325 kr.) 
  • Filorga Fresh Facial 50 min (325 kr.) 
loading map...
Boutique Allure
Torvegade 24 1400 København K