50% på 3 retter på Numéro 64 på Østerbrogade Prøv Cofocos fineste og mest ambitiøse restaurant
Numéro 64
På restaurant Numéro 64 får du Cofoco-konceptet i sin reneste form. Maden er absolut i den luksuriøse klasse til overkommelige priser. Her får du virkelig luksusmad for rimelige priser.
Numéro 64 hed tidligere restaurant Auberge og er kendt som Cofocos mest ambitiøse restaurant. Indretningen er gennemtænkt og lækker og køkkenet kreerer luksusretter til overkommelige priser. Årsagen til at restauranten har skiftet navn er, at Cofoco-drengene ikke ønskede, at restuaranten blev forvekslet med deres sydfranske hotel Auberge de Tourrettes.
Menuen på Numéro 64 er skiftende. Den aktuelle treretters menu består af følgende:
Råmarineret makrel med tomatcreme, ristede mandler, tørrede
sorte oliven og kaperssalt.
Langtidsstegt bov af dansk gris med urter og hø samt
friske abrikoser, hybencreme, fedtegrever og karse.
Syltede havtorn med baba, økologisk gedemælkssorbet,
havtornscurd og søde popcorn.
Max. 25 værdibevis(er) pr. person
Information
Åbningstider og hjemmeside:
Man-lør kl. 18-24 (sidste bestilling skal være afgivet kl. 21.30).
Betingelser
Ingen betingelser.