Autoriseret botox el. filler

Få din ungdommelige hud tilbage eller fyldige læber
Førpris

1.200,-

Din Pris Fra

599,-

Du sparer 601 kr.
Solgt 117
Dit tilbud slutter om 07:04:19:35

Glem rynkecreme! Sådan får du glat, smuk hud igen

Få ungdommelig, glat og strålende hud igen med en botox- eller filler-behandling hos N'Finity Beauty. Du får behandlingen af dygtige Sinan, som er uddannet læge fra Aarhus Universitet. Han har fokus på dig og dine ønsker, hvad enten det er fyldigere læber, et kindløft, udglattede rynker eller noget helt andet.

Filler-behandlingen laves med produktet Belotero. Det er en HA-filler bestående af vand og hyaluronsyre, som allerede findes naturligt i huden. Det gør den ekstra stærk til at opretholde hudens jævnhed. Botox/Vistabel er et lægemiddel, der sprøjtes ind i små, udvalgte ansigtsmuskler for at udglatte rynker. Du ender med et sikkert resultat, som både ser naturligt ud og holder længe!

Fillers og botox er nogle af de mest populære æstetiske behandlinger. Det er bl.a., fordi resultatet kan ses straks efter behandlingen og holder i op til 6-24 måneder, inden effekten er aftaget helt. Behandlingen starter med en indledende konsultation, hvor dine ønsker gennemgås, og du sættes grundigt ind i hele forløbet. Afhængig af hvad du skal have lavet, er behandlingen hurtig, og du kan forsætte din hverdag, hvor du slap, umiddelbart efter. 


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Du får:

  • En botox-behandling med Vistabel Botox (599 kr.)
  • En filler-behandling med 1 ml. Belotero® (999 kr.)

Pssst... Du er velkommen til at købe flere værdibeviser. 

OBS! Du skal have foretaget en obligatorisk forundersøgelse (gratis) og herefter have 2 dages betænkningstid, før selve behandlingen kan udføres. Dette er et lovkrav fra Sundhedsstyrelsen samt Styrelsen for Patientsikkerhed. Husk derfor at booke en forundersøgelse før du booker til filler-behandlingen. Er du allerede patient i klinikken og din seneste forundersøgelse hos vores speciallæge eller sygeplejerske er foretaget inden for de seneste 6 måneder, behøves du ikke en forundersøgelse.

loading map...
lægeportalen ApS (N'Finity Beauty)
H. C. Ørsteds vej 58, st. th. 1879 Frederiksberg