75 min. luksus-ansigtsbehandling

Få en smukkere hud og selvforkælelse
Førpris

799,-

Din Pris

349,-

Du sparer 450 kr.
Solgt 103
Dit tilbud slutter om 05:04:55:02

Nyd lidt forkælende mig-tid med et synligt resultat

Nyd en skøn og afslappende ansigtsbehandling hos den komplette skønhedssalon EdgeCPH, som er beliggende i hjertet af København. Vælg en luksus-ansigtsbehandling med oxygenbehandling - så efterlader du din hud genopfrisket og med en ny glød. 

Gå efter en ansigtsbehandling med en lysterapi-maske, hvis du vil mindske rynker, behandle akne, øge blodcirkulationen eller noget helt andet alt efter, hvilken farve lys du vælger. Klinikken anvender professionelle produkter såsom Exuviance, Medex og DermaOxy. Behandlingerne er tilpasset til netop din hud for at give dig det bedste resultat.

EdgeCPH har yderst tilfredse kunder. Læs nogle af deres gode anmeldelser HER.


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Vælg mellem:

  • 75 min. Exuviance Oxygen-ansigtsbehandling (389 kr.)
  • 75 min. Exuviance/Medex Lightment-ansigtsbehandling (349 kr.)

  • Tilkøb: Farvning af vipper og bryn (149 kr.)

Tilkøb er kun muligt, hvis du har købt en ansigtsbehandling.

Pssst... Som Downtown-kunde kan du genbooke en 75 min. Exuviance Oxygen-ansigtsbehandling til 599 kr. eller købe et klippekort til behandlingen med 5 klip for 2495 kr. Du kan også genbooke en  Exuviance/Medex Lightment-ansigtsbehandling til 449 kr. eller købe et klippekort til behandlingen med 5 klip for 2.000 kr.

OBS! Kom gerne 5 min. før din behandling, men ikke alt for tidligt. Dette hjælper klinikken med at overholde retningslinjerne i forbindelse med Covid-19.

loading map...
Edge Cph
Klareboderne 12 kl, 1115 København K