big1.jpg
big2.jpg
big3.jpg
big4.jpg
big5.jpg
big6.jpg

1 times bowling + drink eller fadøl hos Big Bowl i Valby

65,- / 135,-
  • 52% rabat
  • Slutter om

Hold en pause fra solen med venner, familie eller kollegaer i Big Bowl. Du får 1 times bowling og en forfriskende sommerdrink eller en iskold fadøl

Man skal kun bowle på dage, der slutter med 'g'

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein Larsen

Nu har du chancen for at tage kegler hos dine venner eller kollegaer ved at vise dig som bowlingens mester for en aften. Læg firkløveren i pungen, kys din kaninfod eller tag lykke-T-shirten på, for nu skal der bowles.

Hos Big Bowl i Valby har de 22 baner med indbygget glow og det sidste nye scoringssystem, som helt automatisk sørger for at beregne point. Efter klokken 14 skrues der ned for lyset og op for lysshowet og musikken.

Der er lette kugler og børnebander på samtlige baner, så renderne kan lukkes af, når det er børn, der kaster. Der er børnebowling-sko ned til størrelse 26 til børn, og til voksne er der sko op til størrelse 49.

Med dagens tilbud får du både 1 times bowling og en fadøl 0,6 liter eller en longdrink eller cocktail til en normalværdi af op til 69 kr, - f.eks sommerens drink, som er en Skinny Bitch med Smirnoff Vodka, danskvand og lime.

Der er gratis parkering ved bowlingcenteret og let adgang med offentlige transportmidler, hvis man gerne vil feste videre i bowlingcenteret.

Fredag og lørdag forvandles bowlingen til et show, hvor en konferencier sørger for konkurrencer og underholdning. Efter bowlingen kan I udfordre hinanden i bordfodbold, airhockey eller pool. Fredag og lørdag aften er der også gang i natklubben og cocktailbaren. Aldersgrænse fredag og lørdag efter klokken 21 er 18 år.


Betingelser

  • Kan indløses fra 30.06.2011 til 06.09.2011.

Tidsbestilling skal ske på tlf. 70 10 07 00.

Da der skal være minimum 4 pers. pr. bane, skal man købe minimum 4 værdibeviser.

Skoleje er inkluderet.Information

Åbningstider

Søn-tors: 11-22

Fre-lør: 11-01

Aftalepart

Big Bowl
CVR: ??

Adresse

Gammel Jernbanevej 31
2500 Valby
  • Big Bowl
    Gl. Jernbanevej 31
    2500 Valby
Vælg variation
Vælg variation