miss_001.JPG
miss_002.JPG
miss_003.JPG
miss_004.JPG
miss_005.JPG
miss_006.JPG
miss_007.JPG
miss_008.JPG
miss_009.JPG
miss_010.JPG
miss_011.JPG
miss_012.JPG
miss_013.JPG

Lækker weekendbrunchbuffet for 2 på Café Miss MoneyPenny

109,- / 218,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Lad dig forføre af den overdådige weekendbrunchbuffet sammen med en du holder af på den elegante Café Miss MoneyPenny på Nørrebro

En dame man kun kan holde af

Journalist: Søren Folke Larsen
Fotograf: Kim Bjærre

Sommeren har så småt taget landet i sit favntag. Så er det ved at være tid til en lækker weekendbrunch i det blå. Café Miss MoneyPenny på Nørrebro vil gøre op med traditionelle café-tanker, priser og retter, og har derfor hyret den tidligere køkkenchef på Umami, Claus Engelbrecht, ind til at sammensætte stedets unikke menukort, som for eksempel denne tapasinspirerede weekendbrunchbuffet.

Og det er lige netop den, du og en ven eller veninde kan sætte tænderne i med dagens tilbud. Brunchen er et sandt overflødighedshorn af lækkerbiskner. Tomatsalat, små fyldte marinerede peberfrugter, ost, prosciutto, frisk frugt, røræg, bacon og meget meget mere. Så appetitten skal være i top, hvis I vil nå at smage det hele. 

Nyd brunchen på pladsen foran caféen, der her i sommerperioden er badet i sol fra 12.00 til kl. 21.00. Weekendbrunchen er tilgængelig lørdag og søndag fra 9.00-14.00.

Café Miss MoneyPenny vil bryde med de traditionelle café-normer. Her er ikke noget fisk fra frost, masseproduceret fabriksbrød er no-go, du finder ikke udtrådte caféklassikere som pommefrites og nachos på menukortet, og samtidig er prisen fornuftig.

Intet er overladt til tilfældighederne, og forventningerne er skruet i vejret på Skjolds Plads i hjertet af Nørrebro, hvor Café Miss MoneyPenny ligger. Stedet åbnede fredag d. 13., men det har ikke betydet uheld for det ambitiøse sted, og kunderne har allerede taget caféen til sig.

Det er ikke uden grund. For en af de ting stedet vægter højest er, at maden er af den bedste kvalitet. Alt bliver lavet fra bunden, og der stræbes efter, at så meget som muligt er økologisk. Stedet er blevet belønnet med 4 meget store kopper af anmelderne i bla. TV2 Lorry og Café Liv i Politikken. Så er grundlaget for god mad og stemning lagt flot i svinget på Skjolds Plads.

Prisen er et andet kontrapunkt for de to ejere. Holdningen er, at man skal kunne gå på café uden at blive lænset for hver en krone. Man kan derfor købe et VIP-kort, guld, sølv eller bronze, der giver henholdsvis 20, 15 og 10% rabat på alle køb. Dette kan dog ikke bruges sammen med andre rabatter. 

Café Miss MoneyPenny er en skøn oase i et ellers café-fattigt område, men med deres sans for høj kvalitet, god service og hyggelig stemning, er det helt sikkert en omvej værd.

Betingelser

  • Kan indløses fra 29.06.2011 til 30.11.2011.

Max. 2 værdibeviser pr. person.

Weekend-brunchen er tilgængelig lør-søn: 09-14

Der skal bestilles bord på www.moneypenny.nuInformation

Åbningstider:

Man-Ons: 09.30-23

Tors-Fre: 09.30-01

Lør: 09-01

Søn: 09-23

Aftalepart

Café Miss Moneypenny
CVR: ??

Adresse

Sigurdsgade 2 på Skjolds Plads 2
2200 KBH N
  • Café Miss Moneypenny
    Sigurdsgade 2
    2200 København
Vælg variation
Vælg variation