scenario1.png
scenario2.png
scenario3.png
scenario4.png
scenario5.png

6. mdr. abonnement på det prisvindende SCENARIO Magazine

199,- / 600,-
  • 67% rabat
  • Slutter om

Er du ambitiøs og nytænkende? Så forær dig selv bogen Creative Man og 6 mdr. abonnement på vidensmagasinet SCENARIO Magazine - vinder af Bordings Mediepris 2011

Bliv inspireret til en god forretningsidé

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein Larsen

"Modtager af årets Anders Bording Mediepris 2011 er … SCENARIO for et modigt og velgennemtænkt og tankevækkende bud på et printmagasin i en digital verden." Sådan lød ordene fra Bording-komiteens formand, Lisbeth Knudsen forrige fredag.

Lisbeth Knudsen afsluttede juryens bedømmelse med at fremhæve SCENARIO som: "Visuelt udfordrende og tankevækkende. Indholdsmæssigt afvekslende og velfortalt. Nærmest udansk i sin insisterende ambition og et flot visitkort for en institution som Instituttet for Fremtidsforskning."

SCENARIO Magazine har et internationalt mindset og oplyser dig om langsigtede tendenser og mega trends inden for kommunikation, forbrugeradfærd, den digitale verden og meget mere.

Magasinet er et frisk pust i den ellers så traditionelle medieverden og det perfekte oplysningsværktøj til trendsættere, faglige beslutningstagere og branchefolk.

Du finder artikler om tendenser, idéer, visioner og mulige fremtidsscenarier, som kan danne baggrund for en god forretningsidé.

Tidligere har magasinet blandt andet skrevet om Biografbusser, fremtidiens screening for sygdomme og suPAR - blodmarkøren for vores individuelle helbredstilstand.

Med dagens tilbud får du:

•    Creative Man - The Future Consumer, Employee and Citizen
•    3 numre SCENARIO Magazine

Betingelser

  • Kan indløses fra 29.06.2011 til 27.09.2011.

Magasinet bliver automatisk sendt hjem til den adresse, som du indtaster når du køber - du behøver ikke selv gøre noget i den forbindelse.

Det først nummer du modtager er juni-nummeret, der vil blive sendt til dig i midten af juli.

Du vælger hvilket sprog du ønkser at modtage det på, når du indtaster adressen.

Kan kun leveres til privatadresser.Information

??

Aftalepart

Scenario Magazine
CVR: ??

Adresse

Nørre Farimagsgade 65
1364 KBH K
Vælg variation
Vælg variation