Clairvoyance v. Tuula Bech

Lad den åndelige verden vise dig vej!
Førpris

1.200,-

Din Pris

499,-

Du sparer 701 kr.
Udsolgt - 133 solgt

Bliv klogere på dig selv og dit liv

Tuula Bech hjælper dig med at få afklaring gennem kontakt til den åndelige verden. Det hele foregår trygt og roligt, hvor Tuula Bech med god fornemmelse og respekt sætter fokus på dig og din udvikling.

Har du følelsen af, at du sidder fast i livet? Har du været udsat for en oplevelse eller et chok, der stadig sidder i dig? Eller har du mistet en person til den anden side? Hos Tuula Bech, der har over 30 års erfaring som clairvoyant, får du en session som er tryg, behagelig og besvarende på dine spørgsmål.

Tuula starter med at mærke energien hos dig, og begynder ud fra den, at fortælle dig om dit liv. Du kan selv spørge yderligere ind til emner, du gerne vil høre mere om. 

Hele sessionen er meget nede på jorden, og du vil opleve hvordan du får sat en masse tanker igang hos dig selv, og får en enestående mulighed for at arbejde videre med dig selv efterfølgende. Du vil med garanti også gå fra din session fyldt op med energi, som vil kunne mærkes af alle omkring dig.

En clairvoyant session er en kærlig og mild måde at få viden, inspiration og forståelse af din situation på. 


 

Se udtalelser fra nogle af Tuulas klienter:

Lone Marie K.
Jeg mødte, på anbefaling, Tuula for et år siden, hvor jeg var midt i en livskrise, og har siden haft flere sessions, både online og fysisk, hvor jeg hver gang er blevet fyldt op af glæde og større forståelse af mig selv. Tuula er en meget kærlig og varm sjæl, der fra hjertet viderebringer det tema, der lige nu er gældende i et livsforløb, altid venligt og imødekommende, hvor jeg har følt mig i centrum, og forstået.

Anette R Petersen
Tuula har en unik måde, hvormed hun er i stand til at heale og opløse ens ubalancer, det både fysisk og mentalt.
Hun er en varm, imødekommende og kærlig behandler. Tuula kan varmt anbefales.

Læs flere her


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

 

Glæd dig til: 

  • En clairvoyant session (60 min.)
loading map...
Hoitola Tuula Bech
Hørsholmsgade 22E 2200 KBH N