town_001.JPG
town_003.JPG
town_009.JPG
town_008.jpg
town_007.JPG
town_006.JPG
town_005.JPG
town_004.JPG

Manicure- og Shellac-behandling hos Town of Nails

175,- / 350,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Vil du gerne have lidt sommerfarve på neglene eller måske en fransk manicure, der holder? Så giv dig selv en revolutionerende Shellac-behandling

Fejlfrie negle med en professionel Shellac-behandling

Journalist: Tine Steen Mortensen
Fotograf: Kim Bjærre

Er du træt af, at din neglelak begynder at krakelere dagen efter påføring? Har du ikke tiden til at vente på, at din neglelak tørrer? Det irriterer de fleste, men nu skal det være slut! Neglelakmærket CND giver dig løsningen med dette banebrydende produkt - verdens første hybridneglelak Shellac. Den fejlfrie Shellac-neglelak er helt perfekt og holder fire gange så lang tid som en almindelig neglelak.

Den lille, intime Town of Nails har eksisteret i snart et år og er ejet af den humørfyldte og udadvendte Thong, som oprindeligt er fra Holland, hvor hun har taget uddannelsen som neglestylist. Thong er selv en flittig bruger af Shellac. Det ses tydeligt på hendes egne negle, som er dekoreret med 10 forskellige Shellac-farver, så du kan blive inspireret til valg af din egen Shellac. Helt fra den lyse Negligee, som bliver brugt til fransk manicure, til den eftertragtede bordeauxrøde farve Fedora.

Hos Thong siger du farvel til ridser, afskalninger og tørretid og goddag til det nyeste ingen for neglemode med en professionel manicure- og Shellac-behandling. Behandlingen starter med et behageligt vandbad, ordning af dine neglebånd og tilfiling af dine negle.

Derefter gælder det Shellac-neglelakken. Først en base coat så din farve holder bedre, to lag af din valgte Shellac-farve og en top coat for glans. Indimellem skal dine negle under UV-lys for at styrke geléen. Derefter fjerner Thong overfladegeléen, før hun smører dine negle med olie. Til sidst får du en let håndmassage, mens hun smører dine hænder ind i en fugtgivende håndcreme.

Du tror måske også, at det tager en krig at få af, men det gør det slet ikke. Det tager blot 10 min., og du kan gøre det hjemme foran fjernsynet eller computeren med en vatrondel med acetone på, hvorefter du bare skraber farven af. Så grib telefonen og bestil tid til det nyeste på markedet inden for neglebehandlinger hos Towns of Nails, hvor Thong ikke går af vejen for en hyggelige snak under din behandling.

Betingelser

  • Kan indløses fra 28.06.2011 til 28.09.2011.

Max. 500 værdibeviser til salg.

Bestil tid på tlf. 27 30 22 93.Information

Åbningstider:

Man: 10-13

Tirs-fre:10-18

Lør: efter aftale

Aftalepart

Town of Nails
CVR: 33 02 06 43

Adresse

Strandboulevarden 61
2100 KBH Ø
  • Town of Nails
    Strandboulevarden 61
    København Ø
Vælg variation
Vælg variation