hud1.jpg
hud2.jpg
hud3.jpg

Luksuriøs voksbehandling af underben hos Hudpleje.dk

125,- / 250,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Få en luksuriøs og mild voksbehandling af dine underben hos prisvindende Hudpleje.dk og bliv klar til at trække i sommerkjolerne med god samvittighed

Silkebløde ben i en fart

Journalist: Rasmus Kahl Olsen

Er du træt af sløve shavere, der fører til røde knopper og irriterende hårstubbe på dine ben? Kom dine irritationer til livs med en luksuriøs og topprofessionel voksbehandling af dine underben hos en af Hudpleje.dk's tre klinikker i København K, på Frederiksberg eller i Gentofte. Hos hudpleje.dk er der aldrig to behandlinger, der er ens. Voksbehandlingen bliver foretaget specifikt ud fra dine ben og din hudtype, og du er derfor garanteret den mest optimale behandling for lige netop dig.

Hudpleje.dk's voksbehandling er en ren forkælelse fra du træder ind ad døren. Du ankommer til klinikken og bliver mødt med glæde og smil. Behandlingen starter med en rensning af dine ben, hvorefter voksen kommer på. Her benyttes enten den mere hårde voks, hvor der ikke bruges strips, eller honningvoksen, som er mere blid, og hvor der derfor bliver brugt strips. Valg af voks afhænger af dine ben og din hudtype. Efter en blid og effektiv hårfjerning, vil dine ben blive forkælet med naturlige olier, som beroliger, køler og blødgører dine lækre nye ben. Behandlingen afsluttes med en professionel vejledning baseret på netop din hud. Kosmetikeren vil vejlede og guide dig i, hvordan du i fremtiden kan forkæle og opretholde dine bløde, sommerklare ben.

Lokalerne er smukke og intime. I de hvide vægge er der adskillige oplyste indsatser, hvor produkter står udstillet, hvilket giver en anderledes blød belysning og en behagelig stemning.

Indehaver, Mark von Rosing, er uddannet ingeniør, men fik mod på at starte virksomhed i hudplejebranchen for nogle år siden. Med en idé om at forbedre både behandlinger og service er han nu ejer af Danmarks største hudplejekæde, der to år i træk er blevet kåret til Byens Bedste Servicevirksomhed af København City Guide.

Betingelser

 • Kan indløses fra 28.06.2011 til 26.09.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Bestilling skal ske via onlinebooking ved valg af behandling: Downtown_underbenInformation

Åbningstider:

Man: lukket

Tirs: 10.30-16:00

Ons: 10.30-16:00

Tors: 10.30-16:00

Fre: 10.30-16:00

Anmeldelser

Bedoemmelse.dk

"Efter jeg har været i flere forskellige klinikker rundt om København for at finde en
der giver den rigtige pleje, kvalitet og service. Så har jeg endeligt fundet den. Jeg er
nu kommet i deres KBH afdeling i flere år og jeg kan kun sige at jeg kan forstå at de
er blevet valgt flere år i træk som byens bedste service virksomhed. Det er noget jeg
kan anbefale."

Set på bedoemmelse.dk

Aftalepart

Hudpleje.dk
CVR: ??

Adresse

Nordre Fasanvej 44 | 2000 Frederiksberg
2000 Frederiksberg
 • Hudpleje.dk
  Adelgade 6
  1304 København K
 • Hudpleje.dk
  Kildegårds Plads 3 / Ellegårdsvej 1
  2820 Gentofte
 • Hudpleje.dk
  Nordre Fasanvej 44
  2000 Frederiksberg
Vælg variation
Vælg variation