serenity2.jpg
serenity3.jpg
serenity1.jpg
serenity4.jpg
serenity5.jpg

Prøv 60 minutters healende, afslappende behandling

197,- / 395,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

60 minutters afstressende og healende behandling i rolige omgivelser hos den erfarne healer, Lisel i Indre By

En healingbehandling der skal prøves

Journalist: Sille Hertz Karlsen

Giv dig selv en afstressende oplevelse af sindsro fra inderst til yderst med en serenityhealing, hvor du får 60 minutter i selskab med den erfarne healer Lisel fra Serenity for Life. Med særlig vægt på at give dig en følelse af ro healer Lisel dig, og hun fokuserer sin energi i dine spændinger for at arbejde sig ned og løsne op for dine dybere stresslag.

Du bliver taget imod i smukke, lyse lokaler i Skindergade tæt på Vor Frue Kirke. Kontrasten til gadens larm og leben udenfor er slående. Indenfor spreder roen og en svag duft af vanilje sig, og du bliver ført ind i et healingrum, hvor Lisel sørger for behagelig og blid musik for at give en helhed i healingoplevelsen.

Du ligger på en briks med alt tøjet på, bliver dækket af et tæppe, og healingen begynder. Lisel arbejder meget intuitivt med healing, så om hun lægger hænderne direkte på din krop eller holder dem i en afstand derfra, varierer afhængigt af personen. Hun er meget opmærksom på at få dig til at slappe af og fokuserer blandt andet på din vejrtrækning og spørger løbende, om du har ondt nogen steder.

Serenity betyder 'sindsro', og Lisel understreger, at sindsro er den vigtigste del af healingen. Det er nemlig vigtigt at være helt afslappet i sindet, for at man kan hele. Selve behandlingen tilpasses den enkelte og er afstressende men samtidig behandlende.

Healingen er særlig god til at styrke dit immunforsvar, lindre spændinger og smerter i kroppen og få dig helt ned i gear.

Lisel er healer med mere end 5 års erfaring. Hun har selv startet Serenity for Life, som bygger på en unik behandlingsfilosofi, der hjælper folk til at finde sindsro.

Betingelser

  • Kan indløses fra 27.06.2011 til 31.12.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 200 værdibeviser til salg.

Bestilling kan kun foregå via onlinebooking på www.serenityforlife.dk. Vælg "60 minutters Healing værdibevis" i online kalenderen. Ventetid kan forekomme.Information

Åbningstider:

Efter aftale

Aftalepart

Serenity For Life
CVR: 31127114
  • Serenity For Life
    Skindergade 23, 2. sal
    1159 København K
Vælg variation
Vælg variation