mini1.jpg
mini2.jpg
mini3.jpg
mini4.jpg

12 motorikfilm med sjove lege til børn i alderen 0-1 år

149,- / 300,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Støt dit barns motoriske udvikling gennem 12 motorikfilm med sjove lege til børn i alderen 0-1 år – udviklet af eksperter inden for bevægelse

Den bedste start på livet

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein Larsen

Motorikfilmene er allerede blevet et hit blandt danske forældre: "…ude i livet mødes vi med kommentarer som "gud, hvor han holder hovedet flot" og "nej, hvor er han stærk i ryggen", "udtaler Christina, der er mor til Villads på 7 uger.

Det første år i dit barns liv er centralt for dets motoriske udvikling. Når barnet senere skal i daginstitution er de motoriske færdigheder afgørende for, at det kan deltage i leg og aktiviteter med jævnaldrende og derigennem udvikle sociale færdigheder.

• Med 6 mdr. medlemskab får du 12 motorikfilm og nyhedsbreve med varierende artikler om børns motorik

• Motoriklegene er udviklet af børnefysioterapeut Karoline Winterø og kiropraktor med speciale i børn Karina Gyrst

• Motoriklegene kan forebygge flade baghoveder og skæve kranier

Rikke Nørregård Carlsen, der ejer Minimotion.dk er selv mor til to. Da hun blev mor fandt hun ud af, hvor vigtigt det er at børn kommer ned at ligge på gulvet og rulle rundt og krydser deres egen midterlinje. Det er ikke altid lige noget, man ved som nybagt forælder, og derfor udviklede hun Minimotion.dk, hvorigennem du løbende får påmindelser om, hvordan du kan arbejde med sit barns motorik, når du alligevel vil tumle med det.

"Man får inspiration serveret på en nem og overskuelig måde. Hver film varer 2-3 minutter og du kan nemt se, hvordan øvelserne skal laves," siger Rikke Nørregård Carlsen.

Betingelser

  • Kan indløses fra 28.06.2011 til 28.06.2012.

Bestilling foregår på www.minimotion.dk Indtast dit reference-nummer uden bogstaver i rabatfeltet og indtast derefter dine kontrolbogstaver i feltet "Hvor har du hørt om os".

Bemærk: kan først indløses fra d. 28. juni.Information

??

Anmeldelser

Christina, mor til Villads på 7 uger:

"Vi var med til optagelserne med vores kun 14 dage gamle Villads, og vi fik vist hensigtsmæssige, ergonomisk korrekte "greb" både for voksne og barn, gode stimulerende tryk på kroppen, øvelser til styrkelse af ryg og nakke, m.m. "

Aftalepart

Minimotion.dk
CVR: 32488080

Adresse

www.minimotion.dk
Vælg variation
Vælg variation