thecave_001.JPG
thecave_002.JPG
thecave_003.JPG
thecave_004.JPG
thecave_005.JPG
thecave_006.JPG
thecave_007.JPG
thecave_008.JPG
thecave_009.JPG
cave1.jpg

5-retters luksusmenu på den indiske Restaurant Cave

162,- / 324,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Hos Restaurant Cave på Store Kongensgade får du det bedste fra 2 verdener med denne velsmagende 5-retters luksusmenu – Indien og Europa i ét

Smag Indien med et drys af Europa

Skribent: Søren Folke Larsen
Foto: Alexander Banck-Petersen

Den indiske Restaurant Cave på Store Kongensgade i indre København er ejet og styret af to brødre, der begge har en stor passion for indisk madkultur. Chefkokken har mere end 25 års erfaring med indisk gourmet og kreerer lækre, velsmagende og farvestrålende retter.

Restaurant Cave er placeret i kælderplan, og når du træder ind, bliver du mødt af et varmt og hyggeligt lokale. Gennem de små vinduer kan du ane travlheden ude på gaden, men ellers er det som om tiden hernede er sat lidt ned i tempo. Eksotiske fisk i et stort akvarium glider roligt igennem vandet og sender dine tanker mod varmere himmelstrøg, mens det søde personale tager imod din bestilling.

Hvis du vil have en mere autentisk oplevelse, kan du også nyde din middag i den flotte Mongul Lounge - også kaldet "Det kongelige rum". Loungen er indrettet i traditionel indisk stil. Flotte og farverige stoffer i loftet, indisk importeret interiør, store bløde stole og hyggelig dæmpet belysning.

Chefkokken skaber retter og menuer, der kombinerer indiske ingredienser, friske råvarer og indiske madlavningsteknikker med et europæisk design, der frembringer en karakteristisk fantastisk smag. For at få den gode smag frem i maden, kværner de selv deres krydderier.

Den 5-retters menu består af:

Appetizers: 4 stk. Pappadums

Letkrydret chips af kikærtemel

Forret: Shish kebab

Lam grillet på spyd med koriander


Hovedret: Lamb Tikka Masala og Chicken Madras med ris, naan brød og raita (yoghurtdressing med agurker, tomater, kartofler og citrus)

Tandoori marineret lammestykker med friske urter - grillet i ovn.

Tandoori kyllingstykker tilberedt med sennepsfrø, kokosmælk. Knust kokos, knust rød chili samt karryblade

Dessert: Créme brûlee krydret med kardemomme.

Betingelser

  • Kan indløses fra 27.06.2011 til 01.10.2011.

Bordbestilling påkrævet. Det er vigtigt, at du oplyser, at du har købt din menu gennem Downtown, inden du bestiller bord. Bestil bord på tlf.: 32209445.

Værdibeviset gælder for 1 person.Information

Åbningstider:

Søndag - torsdag: 17 - 23

Fredag og lørdag: 17 - 24

Køkkenet lukker 1 time før.

Anmeldelser

aok.dk

"Rigtig god mad med et elegant lille twist på alle retter, der gør nydelsen fuldendt. F.eks. Kardemomme i Créme Brûleen eller kokos i salaten. Det nordindiske køkken med en passende anelse moderne fusion."

Set på aok.dk

dethitter.dk

"Rigtig hyggelig atmosfære. Sødt personale der varetager dig. Maden er rigtig god, ikke for stærk men lige tilpas krydret. Det er ikke sidste gang jeg kommer derned."

Set på detHitter.dk

Aftalepart

Restaurant Cave
CVR: 33151837

Adresse

Storekongensgade 72
København K
  • Restaurant Cave
    Store Kongensgade 72

    1264 København K
Vælg variation
Vælg variation