lille_001.jpg
lille_004.jpg
lille_002.jpg
lille_005.JPG

Eksklusiv vinsmagning og tapasbuffet hos Det Lille Vinhus

249,- / 499,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få en uforglemmelig gourmetoplevelse med en stemningsfuld vinsmagning & delikat spansk inspireret tapasbuffet hos Det Lille Vinhus i Store Kongensgade

En uforglemmelig aften i vinens tegn

Journalist: Linda Østergaard

Nu har du mulighed for at stifte bekendtskab med Det Lille Vinhus' fantastiske vine samt en skøn tapas-inspireret buffet. Denne aften står ikke kun i mandens tegn - men er en herlig og kærkommen anledning til en rigtig venindetur, der står i vinens tegn.

I løbet af aftenen vil du blive introduceret for seks særligt udvalgte vine. Du får indblik i korrekt temperatur, serveringsforslag til vin samt tips & tricks generelt. Men bare rolig - introduktionen er kort og præcis. Efter en begivenhedsrig vinsmagning står den på hyggesnak over en lækker delikat tapas-inspireret buffet.

Det Lille Vinhus åbnede dørene i februar til deres lækre sted på Store Kongensgade 72. Du går gennem porten og ind i den fredfyldte, hyggelige gård med ét af Københavns ældste pæretræer - og lige der, væk fra storbyens støj og larm, ligger det dejlige vinhus, der byder på en goumetoplevelse i hyggelige omgivelser.

Book tid til arrangementet allerede nu, så du får netop den dag, du ønsker. Rigtig god fornøjelse.

Betingelser

  • Kan indløses fra 24.06.2011 til 22.07.2011.

Værdibeviset gælder for 1 person.

Er gældende til og med 22. juli

Tidsbestilling foregår via kalender på hjemmesiden. Vælg "downtown vinsmagning."Information

Der er vinsmagning på udvalgte datoer. Tjek hjemmesidens kalender for næste ledige aften.

Anmeldelser

Rene Munch

"Vi var til vinsmagning med tapasbord. Det var en fantastisk oplevelse. Gik derind med den tro, at vinsmagning måske er lidt snobbet, men der skal jeg love for, at vi tog fejl. Lars er en fremragende vært, som gjorde det at smage ny vin til en skøn og afslappet affære. Vinene var skønne og tapasen fantastisk! Det er ikke sidste gang, vi besøger Det Lille Vinhus. Prøv det!"
 - Rene Munch

Henrik Juul Jensen

"Jeg har indtil videre haft fornøjelsen af at deltage i 3 forskellige vinsmagninger sammen med Det Lille Vinhus. Jeg mødte indehaveren Lars første gang til velgørenhedsarrangement på Hilton Hotel, og her blev jeg allerede fortryllet af hans store viden og lidenskab for vinens verden. Samtlige smagninger af lækre Italienske og spanske vine gav mig nogle fantastiske smagsoplevelser, hvor smagsløgene blev udfordret. Derudover skal nævnes den kanon lækre tapastallerken, der er prikket over i'et." - Henrik Juul Jensen

Aftalepart

Det Lille Vinhus
CVR: 33858701

Adresse

Palægade 8
1261 Kbh K
  • Det lille vinhus. (ikke i brug)
    Store Kongensgade 72
    
1264 København K
Vælg variation
Vælg variation