Greensushi001.jpg
Greensushi002.jpg
Greensushi003.jpg

dt

169,- / 341,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

50% på Mix Menu til 2 personer med 26 stk lækker øko-sushi, 2 misosupper og 2 tangsalater - Green Sushi er nomineret til AOKs Bedste Take Away 2010

Økologisk sushi hos Green Sushi

Skribent:  Anne Birkkjær Jacobsen

Foto: Rikke Myung Sun Nielsen


I hjertet af Nørrebro midt imellem Assistensen og Nørrebro Parken ligger Green Sushi ved Karsten Svendsen. Med Dagens Tilbud får du 50% på en mix menu med 26 stykker sushi, 2 misosupper og 2 tangsalater. Hos Green Sushi vil de gerne servere økologisk og bæredygtig mad og der er fokus på den grønne profil. Så man kan med ro i sindet spise løs af den lækre sushi.

Efter at have arbejdet med sushi i 12 år, har Karsten Svendsen fundet det på tide at åbne sit eget sted. Her satser han på at servere økologisk og bæredygtig fisk med spændende kombinationer af råvarer og kreativiteten i højsædet. Nyd menuen i de hyggelige omgivelser på Jægersborggade eller snup den som take away.

Der har været meget arbejde i, at starte et sushisted med en grøn profil. Karsten vil ikke gå på kompromis med kvaliteten, og bruger derfor lang tid på at udvælge de helt rigtige råvarer, for eksempel er tun og yellowtail hos Green Sushi "Friends of the sea certificerede". Derudover importerer Green Sushi økologiske japanske råvarer, og det er heller ikke altid lige til, da varer økomærket i Japan ikke altid lever op til de danske regler for økologi. Det har været en udfordring at få Green Sushi op at køre, men efter små to måneder var Green Sushi allerede nomineret hos AOK som årets bedste, fået yderst god omtale og modtagelse hos kunderne.

Som nogle af de eneste i København tilbyder Green Sushi desuden valget mellem de traditionelle hvide sushi ris og de lidt sundere brune sushi ris. Derudover laver Green Sushi også vegansk sushi. Der er i det hele taget fokus på at sushi skal være sundt og nærende, og gerne kreativt og farverigt. Hos Green Sushi er der bid i de brune ris, grøntsagerne er alternative, kvaliteten er i top og selv indpakningen er miljøvenlig.

Betingelser

  • Kan indløses fra 15.09.2010 til 14.12.2010.

Max. 600 værdibeviser til salg.

Gælder kun Green Sushi i Jægersborggade.

Kan kun indløses mandag-onsdag.

Det er en god idé at ringe og bestille i forvejen, da man ellers kan opleve ventetid.Information

Åbningstider og hjemmeside:

Man-tor: 16 - 21

Fre-lør: 12 - 21

Søndag 16 - 21

 

www.greensushi.dk

Anmeldelser

AOK

"Vi er to ivrige sushilovers, som hørte om det nye sted hvor næsten alt skulle være økologisk. Fra menuen valgt vi Chiefs menu - hvor kokken selv stod for hvad der skulle på tallerkenen. Her smagte vi alt lige fra sashimi, maki ruller hvor rispapir var farvet gule med gurkemeje til japansk tapas (vi fik tunfisk i teriyaki), og så var der mere end rigeligt. Alt var frisk og veltillavet!! Klart et sted som kan anbefales."

Set på aok.dk

Aftalepart

Green Sushi
CVR: 32650996

Adresse

Grønnegade 28
1107 København K
  • Green Sushi
    Christian Winthers Vej 2
    1860 Frederiksberg C
Vælg variation
Vælg variation