Helle_Thorup_2.jpg

??

500,- / 1.000,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Halv pris på den totale spa-oplevelse hos Helle Thorup i København

Varm op til Sex and the City premiere

Af Frederik Plum

Helle Thorups Spa er en skjult oase i ordets bogstavelige forstand. Det eksklusive spa, der ligger i centrum, gemmer på et spa-center i flere etager med sauna, dampbad, koldtvandsbad, jacuzzi og en stor lounge, hvor du kan nyde et glas champagne eller en smoothie. Det hele er tegnet af italienske arkitekter, og fremstår som en overdådig katedral fra Rom, dog forbeholdt wellness og afslapning. Dagens tilbud gælder et spa-ophold med manicure eller pedicure samt et glas champagne. Den perfekte måde at forkæle dig selv før Sex and the City ugen begynder.

"Når du kommer ind hos os, vil du mærke en helt særlig livsglæde og ro, der er inspireret af Ole Henriksens livsstil." siger Linda Myrberg, der bestyrer Helle Thorups Spa i København. Hun henviser til det langvarige venskab mellem de to danske skønheds- og wellness stjerner, Helle Thorup og Ole Henriksen.

De to har kendt hinanden i mange år, og Ole Henriksens produkter er at finde på hylderne i Thorups forretning. Der er desuden indrettet et rum i Helle Thorup Spa, som er en kopi af Ole Henriksens såkaldte "wet room" fra hans klinik i L.A. Her får du den totale spa-oplevelse, samt et brusebad mens du ligger ned, fra den specialdesignede bruser.

Linda Myrberg fortæller videre, at Ole Henriksens smittende humør er inspiration for mange, og at hun tilstræber i at skabe samme stemning i Helle Thorup Spa: "Vi vil have en positiv og personlig stemning. Wellness handler ikke kun om varme bade og lækre cremer, men mindst lige så meget om den stemning, der er i lokalerne."

Som de første i Skandinavien får deltagerne til Dagens Tilbud mulighed for at prøve de nye hotte Spa Ritual-produkter. Spa Ritual kan bedst forklares som et vegansk-skønhedsprodukt. "Det er økologisk og bio-dynamisk og simpelthen det reneste, der er på markedet." forklarer Linda Myrberg, og afslutter: "Det er det hotte nye mærke i L.A."

Betingelser

  • Kan indløses fra 27.05.2010 til 26.08.2010.

Kan kun bruges på:

Mandage, tirsdage, onsdage og torsdageInformation

Åbningstider:

Man-lør kl. 10.00-20.00

Søn kl. 10.00-18.00

www.hellethorup.dk

Anmeldelser

AOK

"Her er flot, og alt er gennemført. I spaens hjerte ligger et overdådigt boblebad med plads til otte gæster, omkranset af fem meter høje søjler og små lysende lamper i toppen, der ligner et lille stykke stjernehimmel. Ved siden af er et hvileområde, hvor man kan slappe af før og efter behandlingerne."

Set på aok.dk

visitdenmark.com

"Luksus-spa i hjertet af København, i direkte forbindelse med det 4-stjernede Hotel Kong Arthur."

Set på visitdenmark.com

Aftalepart

Helle Thorup
CVR: ??
  • Helle Thorup
    Helle Thorup
    Vendersgade 27
    1363 Kbh. K
Vælg variation
Vælg variation