kat_001.jpg
medital_202.jpg
medital_203.jpg

1 times akupunkturbehandling mod maveproblemer

195,- / 425,-
  • 54% rabat
  • Slutter om

Få rettet op på dine maveproblemer med en akupunkturbehandling hos sundhedsklinikken Medital Klinik Danmark

Få styr på maven!

Journalist: Rasmus Kahl Olsen

Medital klinik Danmark er en sundhedsklinik tæt ved søerne, der tilbyder en lang række behandlinger og mange former for sundhedstjek. Klinikken undersøger, forebygger og behandler forskellige sygdomme og lidelser. Med én times akupunkturbehandling og vejledning bliver du ikke kun behandlet for dine irriterende maveproblemer. Akupunkturen virker også mod blandt andet allergi, hovedpiner, træthed, stress, menstruationsproblemer, generelle smerter og meget mere. Klinikkens akupunktørerne er alle højt uddannede, og du er garanteret en topprofessionel og effektiv behandling.

Akupunktur bruges som behandlingsform, hvor man via indstik med ganske tynde nåle i punkter på meridianer og nervebaner påvirker kroppens helbredstilstand - og dine eventuelle problemer. Kroppens energi afbalanceres, mens symptomerne og de dertilhørende årsager bliver fjernet. Med akupunktur bekæmper du ikke kun ét symptom, da symptomerne i kroppen kan have samme årsag, og der er derfor mulighed for at akupunkturen virker mod andre symptomer som for eksempel eksem, hovedpine mm.

Medital Klinik Danmarks behandlere er eksperter i akupunktur og driver samtidig Københavns Akupunkturskole. Nicholas Garner, der står bag klinikken, skriver desuden artiklen "Nyt om sundhed" i magasinet Liv & sjæl og har været en del af tv-programmet "Du er hvad du spiser".

Akupunktørerne er uddannet i traditionel kinesisk akupunktur og kan behandle en lang række sygdomme og symptomer. Personalet har fysioterapeutisk ekspertise med fokus på behandling af smerter, muskelspændinger, ledproblemer og andre ubalancer i kroppen.

Betingelser

  • Kan indløses fra 24.06.2011 til 22.09.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Bestil tid på tlf. 39433939
eller mail: medital@meditalklinik.dkInformation

Åbningstider:

Man 8.30-16

Tirs 8.30-18

Ons 8.30-16

Tors 8.30-18

Fre 8.30-14

Aftalepart

Medital Klinik Danmark
CVR: 26994756

Adresse

Nørre Søgade 27 A
1370 København K
  • Medital Klinikken
    Nørre Søgade 27A 1. Sal
    1370 København K
Vælg variation
Vælg variation