bankerot_001.JPG
bankerot_002.JPG
bankerot_003.JPG
bankerot_004.JPG
bankerot_005.jpg
bankerot_006.JPG
bankerot_007.JPG
bankerot_008.JPG
bankerot_009.JPG

Dobbelt op på burger og fadøl hos Bankeråt

173,- / 346,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få dobbelt op på hjemmelavet burger og veltappet, stor Kronenbourg-fadøl, når du og en ven bydes indenfor hos Café Bankeråt

TOUR de FRANCE i Hakkebakkeskoven

Journalist: Sabina Marie Elton
Fotograf: Kim Bjærre

På hjørnet af Nansensgade og Ahlefeldtsgade ligger Bankeråt - stedet med hjemmelavet mad, tv-pejs, levende lys, søde tjenere bag baren og en velkomstkomité bestående af en bjørn i tjenerkostume og en dansende grævling. Og så er det ikke mindst stedet, hvor der vises TOUR de FRANCE på storskærm.

Der sker generelt en hel masse på Bankeråt. Der er kunstudstillinger, rejseforedrag og sportsbegivenheder på storskærm. Og nu er tiden kommet til TOUR de FRANCE 2011. Dagens tilbud er derfor et oplagt TOUR de FRANCE-tilbud, som med fordel kan benyttes så længe, der er fart over feltet.

Bankeråt åbnede i 1992, da forhenværende indehaver Jais besluttede sig for at åbne en café i Nansensgade. Han løb hurtigt ind i en masse praktiske problemer, og åbningsdagen blev hele tiden udskudt. "Lortet går sgu' bankeråt," jokede vennerne - men de tog fejl. Caféen åbnede, men navnet blev hængende. Efter 9 år på Bankeråt valgte Jais at sælge stedet til sin barndomsven, Jean-Yves, der har ført det videre i samme ånd. Jean-Yves franske baggrund forklarer, hvorfor der med stor interesse følges med i årets TOUR.

Jais fik indrettet Bankeråt med forskellige kunstværker og skabte det skæve univers, som vi kender Bankeråt for i dag. Den kunstner, som har sat det største præg på Bankeråt, er den lokale kunstner Filip Jensen med sine dyreskulpturer. Bjørnen og grævlingen er bl.a. nogle af Filip Jensens værker.

Hos Bankeråt står den altså på god mad, kold øl, TOUR de FRANCE og hygge med dyrene. Det er nærmest som at komme en tur i Hakkebakkeskoven.

PS: Til efteråret vises alle Champions League kampene også på storskærm, tirsdage og onsdage.

Betingelser

  • Kan indløses fra 02.07.2011 til 14.08.2011.

Kan indløses alle ugens dage ml. 12-18.

Bemærk: kan først indløses fra 2 juli.

Max 800 beviser til salg.Information

Åbningstider:

Man-fre: 9.30-24

Weekend og helligdage: 10.30-24

Aftalepart

Bankeråt
CVR: ??

Adresse

Ahlefeldtsgade 27-29
1359 KBH K
  • Bankeråt
    Ahlefeldtsgade 27-29
    1359 Kbh K
Vælg variation
Vælg variation