kitepro1.jpg
kitepro2.jpg
kitepro3.jpg
kitepro4.jpg
kitepro5.jpg
kitepro6.jpg
kitepro7.jpg
cksurf_gallery_08.jpg

Introduktions-kursus til kite- og stand up paddle surfing

299,- / 600,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få 2,5 times introduktionskursus til kite- og stand up paddle surfing med instruktør og udstyr ved Lynæs strand. Så bliver det ikke meget federe!

Et kursus ud over det normale

Journalist: Rasmus Kahl Olsen

Kitesurfing og stand up paddle surfing (SUP) er to sportsgrene som for alvor har gjort sit indtog i Danmark. Professionelle KITEpro giver dig mulighed for at opleve og smage på to af fremtidens mest populære og spændende sportsgrene. Med kurset får du, udover en introduktion om teknik og sikkerhed, lov til at prøve dine kræfter af med de to populære sportsgrene på Lynæs strand - Danmarks bedste nybegynder kitesurfing spot.

Med KITEpro's introduktionskursus er du sikret, at tiden ikke spildes ét sekund. Du vil sammen med en gruppe starte med at blive introduceret til Kitesurfing og stand up paddle surfing med en grundig instruktion og demonstration. De professionelle instruktører vil gennemgå alt udstyret, de dertilhørende sikkerhedsregler og nøje forklare forholdsreglerne på og ved vandet, samt vind, vejr og bølger. Når alle de vigtige formaliteter er på plads, vil du de næste to timer prøve kræfter med de to sportsgrene. Du står på stranden med en trainer kite og lærer at tæmme den vilde kites bevægelser, så du engang i fremtiden er klar til at afprøve det på vandet. Med vand under boardet vil du prøvesmage den utroligt sjove og enkle stand up paddle surfing (SUP), du med garanti kan kontrollere efter en kort træning. Under hele kurset instrueres du af mindst én instruktør fra KITEpro der hjælper, instruerer og coacher dig gennem en helt ny verden af sport. Efter to en halv times leg og undervisning samles I til Aftersurf og nyder en lækker sandwich, drikker en kold sodavand og snakker om dagens store oplevelse. Hvis vejret er til det, er du velkommen til at blive og hygge i Lynæs' lækre omgivelser.

Kitesurfing er en aktionsport, der via en faldskærm og et board giver dig fornemmelsen af at flyve. Kitesurfing er en fantastisk vandsport, der sikrer et adrenalinkick ud over det sædvanlige. Stand up paddle surfing, der har sin oprindelse fra Hawaii, er en sjov, udfordrende og enkel sportsgren, hvor du via et board og en paddel rider på bølgerne. Sporten anses af flere for at være fitnesstræning, hvor koblingen af stærk fysisk- og mental træning skaber det perfekte fundament for en stærk og sund krop.       

Med KITEpro's kursus er du garanteret landets bedste introduktion til kite- og stand up paddle surfing - en introduktion der med garanti giver dig mere blod på tanden.

Betingelser

  • Kan indløses fra 01.07.2011 til 01.10.2011.

Max. 200 værdibeviser til salg.

Kurset finder sted hver mandag og fredag kl.17.00
Booking foregår online på  www.kitepro.dk.

Der skal minimum være 6 deltagere per kursus, men frygt ikke. KITEpro gør sit ypperste for at dette lykkes hver gang.

HUSK badetøj og håndklæde.Information

Åbningstider:

Mulighed for onlinebooking 24 timer i døgnet.

Aftalepart

KITEpro
CVR: ??
  • KITEpro
    Lynæs Havnevej 8
    3390 Hundested
Vælg variation
Vælg variation