schoe_001.JPG
schoe_002.JPG
schoe_003.JPG
schoe_004.JPG
schoe_005.JPG
schoe_006.JPG
schoe_007.JPG
schoe_008.JPG

Få en lækker computertaske fra Depeche i ægte læder

275,- / 550,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Din søgen efter den perfekte computertaske er forbi med denne funktionelle og klassiske computertaske i ægte læder fra det danske mærke Depeche

Godt dansk design samlet i 13"

Journalist: Tine Steen Mortensen
Fotograf: Kim Bjærre

Er du træt af at lede efter den perfekte computertaske? Synes du, at kvalitet og pris på læder aldrig stemmer overens? Så tøv ikke længere for Shoe by Shoe på Christianshavn giver dig løsningen med denne klassiske computertaske fra mærket Depeche. Depeche er et dansk mærke, der giver dig en høj produktkvalitet hver gang - og denne Depeche computertaske er ingen undtagelse.

Få meter fra Christianshavn Metrostation kan du erhverve dig denne Depeche computertaske hos sko- og taskeforretningen Shoe by Shoe. Her giver de to indehavere deres kunder kvalitet og komfort, hvilket de har gjort siden de åbnede for fem år siden.

I de lyse og stemningsfyldte lokale yder de en personlig service hver gang. Du kan nyde den afslappede atmosfære, og tage dig god tid til at kigge på butikkens mange andre sko og tasker, der primært er fra danske mærker.

De to indehavere af Shoe by Shoe udvælger mærkerne med omhu. De har attraktive og efterspurgte mærker af høj kvalitet og lægger stor vægt på, at design og komfort er i orden. De har alt lige fra hotte, højhælede sommerstiletter til rejsetasken til sommerens mange rejser.

Betingelser

  • Kan indløses fra 22.06.2011 til 22.07.2011.

Max. 170 værdibeviser til salg.

Skal afhentes hos Shoe by Shoe.Information

Åbningstider:

Man-fre 10-18

Lør 10-16

Aftalepart

Shoe by shoe
CVR: ??
  • Shoe by shoe
    v/ Heidi Enoch Larsen & Julie Ebling Borg
    Torvegade 31 st. th.
    1400 København K.
Vælg variation
Vælg variation