cafe_001.JPG
cafe_002.JPG
cafe_003.JPG
cafe_004.JPG
cafe_005.JPG
cafe_006.JPG
cafe_007.JPG
cafe_008.JPG
cafe_009.JPG
cafe_010.JPG

2 x salat og 2 x valgfri varm drik hos Café Blå Time

112,- / 224,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

2 salater og 2 valgfrie varme drikke hos Cafe Blå Time i Store Kongensgade. Få salaten med kylling eller laks og nyd det til kaffe, chai eller varm chokolade

En lille bid af Paris

Journalist: Rasmus Kahl Olsen
Fotograf: Kim Bjærre

I hjertet af København finder du den lille franske perle: Café Blå Time. Her slås dørene op for en caféoplevelse, som I bestemt ikke oplever hver dag. Det er en af de første fransk-inspirerede caféer i København, som altid har været tilflugtssted for byens kreative kredse. Skuespillere, forfattere, kunstnere og journalister har alle dage holdt til her - og gør det stadig.

Nu er det din tur. Tag en af dine nærmeste under armen, hold en pause fra storbyens stress, nyd 2 x salat og 2 x valgfri varm drik hos Café Blå Time - og få samtidig en lille bid af Paris.

Caféen er et lille, hyggeligt og usmart bohemested for storbyens oprigtigheder. Caféen, der har eksisteret siden 1983, har gennem mange år været tilflugtsstedet for københavnere, som søger tilflugt til de små maritime perler i byen, hvor det er okay at sidde i flere timer og læse Politiken, mens man nyder en god kop kaffe.

Café Blå Time, der i 2009 var centrum for P1's radioprogram 'Caféen', gør meget for stemningen. Interiøret er for eksempel en vigtig del af din helhedsoplevelse. Alle væggene er spækket med smukke malerier, som 15 danske kunstnere har malet direkte på væggen, blandt andet Leif Sylvester og Knud Odde. Café Blå Time har gennem årene fået en masse stamkunder, der for alvor er med til at gøre caféens stemning helt særlig. Hver dag kommer de samme mennesker og drikker den sædvanlige kaffe, spiser en crossaint, læser en avis fra caféens store udvalg og snakker med alle de andre stamgæster.

Det får du med dagens tilbud:

50% på 2 x salat og 2 x valgfri varm drik

Vælg salaten med kylling eller laks.
I salaten får I desuden icebergsalat, tomat, agurk, peberfrugt og oliven, toppet med en lækker citron/olie dressing.

Betingelser

  • Kan indløses fra 23.06.2011 til 21.09.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 700 værdibeviser til salg.

Bordbestilling påkrævet. Bestil bord på tlf. 25395665 eller moshehaliva1@hotmail.com senest dagen før.

Referencenummer skal oplyses ved bordbestilling.Information

Åbningstider:

Man-Tors: 07.30-20

Fre: 07.30-24.00

Lør-Søn: 10-19

Anmeldelser

mitkbh.dk

"Cafe blå time er en hyggelig cafe. De har en del stamkunder, og værten kan godt finde på at sætte sig ned ved et bord og starte en samtale med en gammel kunde. Det giver en hyggelig familie-stemning i cafeen.
Cafeen sælger sandwich som take away. Sandwichene smager godt, og de bliver lavet hurtigt, så man skal ikke stå længe i kø."

Set på mitkbh.dk

Aftalepart

Café Blå Time
CVR: ??

Adresse

Store Kongensgade 36
1264 KBH K
  • Café Blå Time
    St. Kongensgade 36
    1264 København K
Vælg variation
Vælg variation