Shantiprodukter001.jpg
Shantiprodukter002.jpg
Shantiprodukter003.jpg

Få 50% på 4 valgfri, eksklusive skønhedsprodukter fra Shanti Room

525,- / 1.050,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Få 50% på 4 valgfri, eksklusive skønhedsprodukter fra Shanti Room ved Trine Højgaard

4 lækre skønhedsprodukter fra Shanaz Ayurveda

Skribent: Maja Buur Bækgaard

Foto: Rikke Myung Sun Nielsen


Dagens Tilbud giver 50% på 4 valgfri, eksklusive skønhedsprodukter fra Shanti Room ved Trine Højgaard - den største luksus, du kan give din hud. Shanaz Ayurveda er kun tilgængeligt hos Shanti Room, der har agenturet i hele Skandinavien. Hudplejeprodukterne læner sig op af grundprincipperne i Ayurveda, en oldgammel livsfilosofi, men er også betegnelsen for naturmedicin i Indien. Aktiverne i produkterne er sammensat efter din huds behov og hudtype. Produkterne komplimenterer hinanden, og effekten forhøjes ved brug af hele serien.

Du kan sammensætte fire produkter blandt følgende. De fordeles efter først til mølle princippet:

Shazema: Rensecremesæbe til normal eller fedtet hud.

En sjælden dybderensende cremesæbe, som renser huden for snavs, fedt og makeup. Holder den naturlige balance i hudens ph-værdi. Efterlader huden ren, frisk og blød. Har antiseptisk effekt, så vær derfor yderst opmærksom på ikke at komme cremesæben i nærheden af øjnene. Indeholder Eukalyptus, Mynte samt Nellike olie og kan særligt anvendes til dem som har problemer med akne.

Shamoon: Rensemælk til fedtet hud.

En mild rensecreme specielt egnet til fedtet hud. Renser porerne og modvirker hudorme. Kontrollerer overproduktionen af olie fra oliekirtlerne og beskytter huden for akne, bumser, pletter og overophedning i hudens lag.

Shasilk: Dagcreme til normal til fedtet hud.

En let og mild dagcreme. Gør huden blød, minimerer misfarvninger og er en ideel beskyttende barriere.

Shataj: Fugtighedscreme til normal og kombineret hud.

Dette er en fugtighedscreme med en kombination af eksotiske urteekstrakter baseret på oldgamle opskrifter. Denne opskrift blev brugt af de indiske herskerinder til at bevare deres skønhed. Cremen indeholder basilikum, hvis egenskaber er kendt for blandt andet at forynge huden mens den også har en antiseptisk virkning. Hjælper med at holde elasticiteten i huden og holder huden ung.

Shamoist: Creme til tør hud.

Dette er en fantastisk creme til tør hud, der hjælper huden med at holde på fugten. Den giver ikke huden et fedtet look, og er en meget effektiv fugtighedsgivende creme.

Shamilk: Øjencreme til alle hudtyper.

En øjencreme rig på Sandeltræ og Mandelolie. Denne minimerer mørke rander og rynker under øjnene, blødgør og nærer huden.

Behandling: Brug som maske og lad virke 15-20 minutter. Rens af med opvredet vat. I fald af meget tør hud kan du lade den sidde hele dagen som dagcreme.

Shasmooth: Øjencreme til alle hudtyper.

En opkvikkende behandling til huden omkring øjnene. Indeholder ren mandelolie og ekstrakter af vitamin A og D, som nærer huden og fjerner mørke rander. Forynger huden og afhjælper rynker og hævet hud. Yderst effektiv.

Betingelser

 • Kan indløses fra 14.09.2010 til 13.12.2010.

Max. 1 værdibeviser pr. person.

Max. 8 værdibeviser til salg.

Først til mølle princippet. Ring ind på 50505019 og sammensæt de produkter du vil have.

Du får tilsendt din skønhedspakke fra ShantiRoom.Information

Hjemmeside:

www.shantiroom.dk

Anmeldelser

ShantiRoom

"ShantiRoom er ren magi for sjælen. Shanti betyder INDRE RO & Vi vil gøre Vores bedste for, at netop du oplever den følelse ved at besøge Os i Vores rolige & stemningsfyldte lokaler i Lavendelstræde."

Set på shantiroom.dk

Aftalepart

Shanti Room
CVR: ??

Adresse

Lavendelstræde 5 3
1462 København K
 • Shanti Room
  ShantiRoom
  Lavendelstræde 5-7
  Baghuset 3 sal
  1462 kbh k
Vælg variation
Vælg variation