butcher1.jpg
butcher2.jpg
butcher3.jpg
butcher4.jpg
butcher5.jpg
butcher6.jpg
butcher7.jpg

2 mdr. fri CrossFit-træning hos Butcher's Garage eller Lab

149,- / 900,-
 • 83% rabat
 • Slutter om

Få en sundere, stærkere og mere smidig krop på rekordtid med 2 måneders top-effektiv CrossFit-træning hos Butcher's Garage eller Butcher's Lab

En tur til slagteren

Journalist: Rasmus Kahl Olsen

Kom i dit livs fysiske form med to måneders ubegrænset CrossFit,-træning, der på en naturlig, sund og effektivmåde måde skaber den ultimative kombination af styrke- og konditionstræning. Butcher's Garage i Valby og Butcher's Lab i Kødbyen er to af Danmarks førende CrossFit-gyms, og du er garanteret landets bedste (og hårdeste) træning.

På kort tid er CrossFit,  blevet en etableret del af danskernes foretrukne træningsmetoder, og en træningsform de færreste ikke har hørt eller mødt på deres vej. CrossFit er her, der og alle vegne - og ikke uden grund. Træningens udbytterige kombination af styrke- og konditionstræning gør CrossFit til fremtidens måde at træne på - og så er det endda sjovt. 

CrossFit er bygget op over funktionelle bevægelser såsom at stå, sidde, klatre og kaste. Øvelserne har udgangspunkt i 100% naturlige bevægelsesmønstrer, som du udfører med meget høj intensitet ved hjælp af alternative redskaber såsom reb, kettlebells, traktordæk, vægtstænger, trækslæder mm. Grundet den høje intensitet er en daglig træning ofte meget kort og varer mellem 5-20 minutter. Om du er mand eller kvinde gør ingen forskel - med CrossFit kan alle være med. Variationen i træningen ligger i at lave øvelserne langsomt vs. hurtigt, let vs. Tungt med mange vs. få gentagelser. Det er med til at skabe variation og motivation, så du hele tiden vil blive udfordret på nye måder.  

Butcher's Garage og Butcher's Labs' træningsteams består af de bedste trænere indenfor CrossFit -miljøet. Alle trænerne har stor erfaring og tilbyder alt fra programplanlægning, personlig træning, løbe-coaching og genoptræning til inspiration og effektiv holdundervisning. Du er altså garanteret en professionel træning på højeste plan.

Butcher's Garage er det nyeste skud på stammen og med dets fantastiske 1000 kvadratmeter store faciliteter er det Danmarks mest ambitiøse CrossFit -gym. Som de første i Europa har de indrettet en hel hal med kunstgræs og løbetracks. De har sammensat det med et funktionelt CrossFit -gym. Så skynd dig ud og oplev et træningscenter, du ikke finder andre steder i Europa - det er helt fantastisk!

Har du ønsker og ambitioner om hurtige resultater? Så har du svaret her!

Betingelser

 • Kan indløses fra 21.06.2011 til 21.09.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Man tilmelder sig kun ét center.

Tilbuddet gælder kun personer som ikke er medlemmer i forvejen.Information

Hjemmesider:

www.butchersgarage.dk

www.butcherslab.dk

Åbningstider:

Butcher's Garage
:

Man-tors: 9-21

Fre: 9-19

Lør-søn: 10-14

Butcher's Lab:

Man og ons: 7-21

Tirs og tors: 9-21

Fre: 7-19

Lør-søn: 10-14

Aftalepart

Butchers Garage Aps
CVR: 33374844

Adresse

Kløverbladsgade 53
2500 Valby
 • Butchers Garage Aps
  BUTCHER’S GARAGE
  Trekronergade 94 (Indgang via Kløverbladsgade 53)
  2500 Valby
 • Butchers Garage Aps
  BUTCHER’S LAB
  Høkerboderne 8-10
  1712 København V
Vælg variation
Vælg variation