mynthe_002.JPG
mynthe_005.JPG
mynthe_006.JPG
mynthe_007.JPG
mynthe_008.JPG
mynthe_009.JPG

Få sommerbløde ben og bikinilinje med en hårfjerning

205,- / 410,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Bliv sommerklar med professionel hårvoksning af halve ben og bikinilinje i den økologiske hudplejeklinik Mynthe - oplev en skånsom behandling

Bliv klar til sommeren med en naturlig hårfjerning

Journalist: Sille Hertz Karlsen
Fotograf: Kim Bjærre

Slip for den daglige, besværlige barbering med en professionel hårvoksning i den økologiske hudplejeklinik Mynthe i Bagerstræde - lige ved Vesterbro Torv. Du får silkeblød hud i op til 14 dage af dygtige kosmetologer, hvor fokus er på at give dig en naturlig og effektiv behandling i afslappende omgivelser.

I Bagerstræde 6 bag flotte facadevinduer ligger den lille, økologiske hudplejeklinik Mynthe. Her har de specialiseret sig i skønhedsbehandlinger med udgangspunkt i økologiske, naturlige og biodynamiske produkter. Derfor har de i deres voksbehandlinger valgt at bruge bivoks, som er det mildeste produkt på markedet til hårfjerning.

Hårfjerning med voks mindsker hårvæksten efterfølgende. Og i modsætning til ved barbering vil de udvoksede hår ikke danne stubbe men vokse ud fine og bløde, fordi hårsækkene danner helt nye hår efter en voksning. Hårfjerningen foregår, ved at den opvarmede bivoks påføres huden og derefter fjernes med strips. Hurtigt, hygiejnisk og enkelt. Behandlingen holder op til 14 dage, hvor du kan nyde din silkebløde hud og slippe for besværlig barbering.

Hos Mynte bliver du mødt af et team af professionelle kosmetologer og alternative hudbehandlere, som gør meget ud af at skabe en rar, afslappende stemning, bl.a. med rolig musik og i individuelle kabiner, så du kan føle dig i helt trygge hænder.  God fornøjelse.

Betingelser

  • Kan indløses fra 21.06.2011 til 20.09.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 400 værdibeviser til salg.

Bestil tid på tlf.: 33223351.Information

Åbningstider:

Man-fre: 11-18

Lør: 10-15

Aftalepart

Mynthe
CVR: ??

Adresse

bagerstræde 3
kbh v
  • Mynthe
    Bagerstræde 6
    1617 København V
Vælg variation
Vælg variation