50 % på massage med økologiske olier hos Carina Kilhof – få en 30 minutters afslappende massage i den lille, hyggelige klinik Sundform i Kronprinsensgade

Sundform

Skribent: Astrid Marie Renkwitz Madsen

Foto: Kim Bjærre


Du er i trygge hænder hos Carina Kilhof, der er selvstændig hos Sundform på femte år og har mange års erfaring med massage. Dagens tilbud giver 50 % på 30 minutters ryg- eller gravidmassage med økologiske olier.

Den lille hyggelige klinik gemmer sig midt i centrum i Kronprinsensgade mellem alle modebutikkerne. Sundform byder på et væld af muligheder inden for skønhed og velvære - en inspirerende oase for alle. Filosofien er enkel; kunderne skal have 100 procent opmærksomhed, når de vælger at besøge klinikken, så de kan koble af fra den stressende hverdag.

Sundform er garant for miljøvenlige produkter og derfor anvender Carina Kilhof, uddannet afspændingspædagog, zoneterapeut og massør, økologiske produkter. Som noget helt særligt tilbyder Sundform en special designet briks til gravide, der giver mulighed for at ligge på maven. Massagen hjælper til at få løst op i spændinger i muskulaturen og få sat gang i blodomløbet for derigennem at opnå forøget velvære - også i forbindelse med en graviditet.

Til Dagens Tilbud anvendes produkter fra det eksklusive celebrity-mærke fra London: The Organic Pharmacy. Til rygmassagen anvendes en detox oil fra Organic Pharmacy og til den gravide anvendes stretch marks oil, der kan have en positiv effekt på strækmærker.

Carina Kilhof fortæller: "Hos Sundform er vi gode til at skabe en atmosfære, der giver plads til ro og velvære i en stresset hverdag." Udover massage tilbyder Carina Kilhof zoneterapi og kropsbehandlinger som f.eks. peeling og fugtgivende masker.

Betingelser

  • Kan indløses fra 14.09.2010 til 13.12.2010.

Ingen betingelser.Information

Åbningstider og hjemmeside:

Man-fre: 10-17

Lør: 10-15

www.sundform.com

Anmeldelser

AOK

"Derudover er Sundform en miljøbevidst salon, der på alle andre måder forsøger at tænke økologien ind i hverdagen. Derfor bruger de elsparepærer, ejeren, der bor i Sverige, kører i miljøbil, de ansatte kosmetologer, massører og zoneterapeuter, der alle bor i København, cykler naturligvis, der bliver gjort rent og vasket håndklæder med økologiske rengøringsmidler, og den lille snack, man bliver tilbudt, er naturligvis også økologisk."

Set på AOK.dk

Aftalepart

Krop v. Carina kilhof
CVR: ??

Adresse

Julius Thomsens Gade
  • Krop v. Carina kilhof
    Sundform
    Kronprinsensgade 3, 1 sal
    1114 København K
Vælg variation
Vælg variation