belnatur_001.JPG
belnatur_002.JPG
belnatur_003.JPG
belnatur_004.JPG
belnatur_005.JPG
belnatur_006.JPG
belnatur_007.JPG

Bliv sommerfit med en slankebehandling hos Clinique Belnatur

150,- / 300,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få en flot og tonet sommerkrop med en udrensende, slankende og opstrammende behandling hos den eksklusive skønhedsklinik Clinique Belnatur i Hellerup

Genvej til en sommerfit krop

Journalist: Sabina Marie Elton
Fotograf: Kim Bjærre

Det er en flødefarvet drøm, du træder ind i, når du åbner døren til den 270 kvadratmeter store skønhedsklinik Clinique Belnatur i Hellerup. Her kan du blive slank i en fart med den populære og effektive slankemetode fra Tei System, som består af elektroterapi- og varmebehandling.

Du har nu mulighed for at prøve det trendy Tei System, som er en slankende kropsbehandling, der består i, at du ligger afslappet på en briks, mens du får en kombination af infrarød varme og elektrisk muskelstimulation. En behandling varer 45 minutter og giver samme effekt som 6-7 timers intensiv træning i et fitnesscenter.

Behandlingen med Tei System skaber tydelige resultater. Behandlingen virker opstrammende, er udrensende og giver energi og øget overskud - præcis som almindelig træning. Metoden er verdenskendt, og flere kendisser som Gwen Stefani og den danske sangerinde Monique sværger til resultaterne, som vidner om mindre mormorarme og fastere former.

Indehaver af Clinique Belnatur, Marianne Giske, er blevet inspireret af systemet fra Spanien og kunne som den første i Danmark tilbyde behandlingen på klinikken i Hellerup. Efter Mariannes vurdering er Tei System den mest effektive og behagelige slankemetode på markedet.

Prøv selv den udrensende, slankende og opstrammende kropsbehandling, der på ingen måder gør ondt, men mest af alt giver en prikkende fornemmelse i kroppen. Behandlingen hos Clinique Belnatur i Hellerup er din genvej til en sommerfit krop.

Betingelser

  • Kan indløses fra 18.06.2011 til 18.12.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Bestil tid på hjemmesiden eller på tlf.: 39 40 00 99Information

Åbningstider:

Man: 10-17

Tirs-fre: 9-18

Lør: 9-14

Aftalepart

Clinique Belnatur
CVR: 29185689

Adresse

Onsgårds tværvej 6
2900 Hellerup
  • Clinique Belnatur
    Onsgårds tværvej 6
    2900 Hellerup
Vælg variation
Vælg variation