Guru_001.jpg
Guru_002.jpg
Guru_003.jpg
Guru_004.jpg
Guru_005.jpg
Guru_006.jpg
Guru_007.jpg
Guru_008.jpg

5-retters gourmet-take away for 2 personer hos Guru to go

275,- / 584,-
  • 53% rabat
  • Slutter om

Indisk 5-retters gourmet-take away for 2 personer fra den eksklusive Guru to go i hjertet af København – et stenkast fra Tivoli og Rådhuspladsen

Guru to go - Indien møder Skandinavien

Journalist: Julie Vibe Michelsen

Foto: Kim Bjærre

I kan hos Guru to go forkæle jer selv med et sundt og velsmagende gourmet-alternativ, som I kan bringe hjem i egne stuer. I en travl hverdag med karriere, børn og meget lidt fritid er det ikke altid øverst på ønskelisten at skulle stå i køkkenet en hel aften -  så er det altafgørende med et godt take away stamsted, hvor du ved, at kvalitet og smag aldrig slår fejl. 

Hos Guru to go møder I det moderne Indien. Den minimalistiske stringent indrettede take away er udarbejdet i samarbejde med Henning Larsen Architects og skaber en smuk skandinavisk kontrast til det ægte autentiske indiske køkken og den eksotiske duft af (hemmelige) masalablandinger, som breder sig i lokalet.

Alt er gennemtænkt ned til mindste detalje - lige fra indpakningen, som er smukt "tatoveret" med indisk Henna, til det lækre træbestik, I får med ned i den dekorative papirspose og det smukke menukort, som præsenterer retterne, så det er umuligt at vælge. Alt dette er selvfølgelig med til at gøre hele oplevelsen eksklusiv  - men når alt kommer til alt, så er det sjælen og en hårdtarbejdende familie, som har formået at bringe det bedste af Indien til Danmark.

Menuen, som I får med hjem består af 5 lækre retter + snacks, pickles, saucer, dips, hjemmerørt yoghurt, basmati ris med safran krydderier og naan brød bagt i den traditionelle indiske tandooriovn.

Velbekomme!Snacks:

Pappadams
sprøde krydret chips

Forretter:

Shrimp Chat
rejer, peberfrugt, løg, tomater og kartofler i en frisk citrus marinade

Samosas
krydret kartofler med ærter, koriander og masala i en sprød tynd crispy dej


Hovedretter:

Dabba
6 forskellige pickles, saucer og dips

Chicken Tikka Masala
kyllingebryst vendt i en delikat cremet masala curry

Hot Coconut Chicken
kokosmarineret kyllingefilet med chili, ingefær og koriander

Masala Sabzi
torvets friske grøntsager med krydderier

Pullv Rice
sauteret langkornet basmati ris med safran krydderier

Plain Naan
indisk tandoori naan brød 

Raita
hjemmerørt yoghurt med garam masala, agurk og tomatPS: Vi kan varmt anbefale at spæde op med en Mango Lassi, når I overvejer drikkevarer. Denne indiske mangodrik smager fantastisk - og her på redaktionen er vi allerede dybt afhængige!

Betingelser

  • Kan indløses fra 18.06.2011 til 31.07.2011.

Max. 5 værdibeviser pr. person.

Menuen skal bestilles minimum 1 time før afhentning. Ved bestilling nævnes, at det er en Downtown menu. Bestil på tlf.: 70 70 20 20Information

Åbningstider:

Man-lør 11-22

Søn & helligdage 15-22

Anmeldelser

Adam Price

"…Lidt dyrere end andre spisesteder fra samme kulturkreds, men til gengæld får man også virkelig veltillavede retter, som køkkenet også har kælet lidt ekstra for.

Krydderblandingerne laver huset selv, fik vi at vide. Der er ingen købe-pulvere, dåsemad eller dybfrost, og smagsnuancerne er finere og med mere dybde, end man ofte møder dem….Standarden i gryderne er høj, og det kan smages."

Anmeldelse af Adam Price

Politiken

"Det er det forfinede Nordindiske køkken fra Punjab med de mange raffinementer, der er den gastronomiske stil i Jernbanegade.

Det er kogekunsten som de mogulske regenter efterlod sig i Indien, der præges af de cremede saucer med den mest udsøgte smag af safran, kød, ris og friske koriander…"

Set i Politiken

Aftalepart

Guru to go
CVR: 32933661
  • Guru to go
    Jernbanegade 5
    1608 København V
Vælg variation
Vælg variation