Guru to go - Indien møder Skandinavien
Journalist: Julie Vibe Michelsen
Foto: Kim Bjærre
I kan hos Guru to go forkæle jer selv med et sundt og
velsmagende gourmet-alternativ, som I kan bringe hjem i egne stuer.
I en travl hverdag med karriere, børn og meget lidt fritid er det
ikke altid øverst på ønskelisten at skulle stå i køkkenet en hel
aften - så er det altafgørende med et godt take away
stamsted, hvor du ved, at kvalitet og smag aldrig slår
fejl.
Hos Guru to go møder I det moderne Indien. Den minimalistiske
stringent indrettede take away er udarbejdet i samarbejde med
Henning Larsen Architects og skaber en smuk skandinavisk kontrast
til det ægte autentiske indiske køkken og den eksotiske duft af
(hemmelige) masalablandinger, som breder sig i lokalet.
Alt er gennemtænkt ned til mindste detalje - lige fra
indpakningen, som er smukt "tatoveret" med indisk Henna, til det
lækre træbestik, I får med ned i den dekorative papirspose og det
smukke menukort, som præsenterer retterne, så det er umuligt at
vælge. Alt dette er selvfølgelig med til at gøre hele oplevelsen
eksklusiv - men når alt kommer til alt, så er det sjælen og
en hårdtarbejdende familie, som har formået at bringe det bedste af
Indien til Danmark.
Menuen, som I får med hjem består af 5 lækre retter + snacks,
pickles, saucer, dips, hjemmerørt yoghurt, basmati ris med safran
krydderier og naan brød bagt i den traditionelle indiske
tandooriovn.
Velbekomme!
Snacks:
Pappadams
sprøde krydret chips
Forretter:
Shrimp Chat
rejer, peberfrugt, løg, tomater og kartofler i en frisk citrus
marinade
Samosas
krydret kartofler med ærter, koriander og masala i en sprød tynd
crispy dej
Hovedretter:
Dabba
6 forskellige pickles, saucer og dips
Chicken Tikka Masala
kyllingebryst vendt i en delikat cremet masala curry
Hot Coconut Chicken
kokosmarineret kyllingefilet med chili, ingefær og koriander
Masala Sabzi
torvets friske grøntsager med krydderier
Pullv Rice
sauteret langkornet basmati ris med safran krydderier
Plain Naan
indisk tandoori naan brød
Raita
hjemmerørt yoghurt med garam masala, agurk og tomat
PS: Vi kan varmt anbefale at spæde op med en Mango Lassi, når I
overvejer drikkevarer. Denne indiske mangodrik smager fantastisk -
og her på redaktionen er vi allerede dybt afhængige!