Pure_20Deluxe_002.jpg
Pure_20Deluxe_001.jpg
pure_004.JPG

Boost din hud med en Murad C-vitamin ansigtsbehandling

237,- / 475,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Boost din hud med en 55 min. luksuriøs Murad C-vitamin ansigtsbehandling hos Pure Deluxe i centrale omgivelser på Vesterbro

Dit ydre er en reklame for dit indre

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein Larsen

Amerikanske Dr. Howard Murad er anerkendt verden over som en af de førende autoriteter inden for forskning i hudens sundhed. Han er uddannet hudlæge og farmaceut og har kombineret sin viden om kosmetik og medicin til at skabe sin revolutionerende produktserie.

C-vitamin er vigtig for væksten og dannelsen af nye celler. Hvis du er stresset eller ryger har du ekstra brug for C-vitamin, ligesom hudens behov for antioxidanter stiger med alderen. En Murad C-vitamin ansigtsbehandling giver dine celler et vitaminboost. Din hud får fornyet næring og styrke og kommer til at stråle.

Jeg ankommer til klinik Pure Deluxe en solrig formiddag. Kosmetolog Naz Bibi tager smilende imod mig og viser mig ind i et lyst og rummeligt behandlingslokale. Mens hun renser min hud får jeg en afslappende ansigtsmassage, som kombineres med spændingstryk på kæbemusklerne, i tindingerne, omkring næse- og mundvige samt over øjenhulerne. Trykkene føles forløsende, og jeg føler mig helt tryg. Ansigtsmassagen og de bløde runde strøg med fingrene stimulerer hudens elasticitet, og massagen fortsætter kontinuerligt, mens rensecremen vaskes af med varmt vand.

Jeg ligger på briksen og lytter til gadens sagte liv udenfor, mens min hud med bløde penselstrøg smøres ind i Murads C-vitamin infusion maske. Den føles varm og behagelig. Masken skal arbejde i cirka 15 min., og imens analyserer Naz Bibi mit ansigt:

"Du har grøn-grå øjne, som er fremhævet med en sort eyeliner og mascara. Det er klassisk smukt. Hvis du gerne vil have mere kant, kan du bruge en lilla eyeliner. Det vil give dig lige dét ekstra. Mange vil ikke lægge direkte mærke til det. De vil bare synes, at der er noget chikt over dig, uden at de kan sætte en finger på, hvad det er".

På få minutter har jeg fået større forståelse for mit ansigt og hvordan jeg kan tilføre det ekstra personlighed. Det er tydeligt, at Naz Bibi elsker sit fag og fascineres af hudens og ansigtets potentiale. Efter behandlingen føles min hud helt frisk og lækker - og jeg føler mig heldig over at have fundet en kosmetisk perle.

Betingelser

  • Kan indløses fra 17.06.2011 til 17.12.2011.

Tidsbestilling på tlf. 33 14 30 30 eller på www.pure-deluxe.dk.Information

Åbningstider

Man-fre: 10-17

Lør: 10-15

Aftalepart

Pure Deluxe
CVR: ??

Adresse

Vesterbrogade 26
KBH V
  • Pure Deluxe
    Vesterbrogade 24, 2. Sal
    1620 København V
Vælg variation
Vælg variation