Cosmo001.jpg
Cosmo002.jpg
Cosmo003.jpg

??

500,- / 1.000,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få 50% på værdibevis til valgfri laserbehandling hos Cosmo Laser Clinic i indre by – afhjælper alderstegn, karsprængninger, uønsket hårvækst, mm.

Med velvære for øje - en lys løsning

Foto: Lasse Lundberg Andreasen

Nu behøver du ikke længere at lede med lys og lygte efter en prisvenlig, dybdegående behandling, der kan hjælpe dig af med enten akne, rynker, karsprængninger, uønsket hårvækst eller pigmentforandringer - på Cosmo Laser Clinic er lyset problemløseren. Laserlys nærmere betegnet.

I indre by langs Slotsholmskanalen løber Nybrogade, hvor du finder Cosmo Laser Clinic. Her har de specialiseret sig i kosmetiske laserbehandlinger med tanke på at øge dit personlige velvære. Enhver behandling bygger på en grundig vejledning, der sikrer dig det bedste resultat - om det er akne, rynker, karsprængninger, uønsket hår eller pigmentforandringer, du ønsker at komme til livs.

Er du plaget af mindre røde misfarvninger i ansigtet eller større karsprængninger på benene, kan det forbedres med en laserbehandling. Laserbehandlingen fungerer ved at kombinere en bi-polar radio frekvens og laserlys, der præcist rammer karrene på de ønskede områder, hvorved de uønskede karsprængninger og blodkar bliver sikkert fjernet eller formindsket. Du vil allerede opleve en forbedring efter bare én behandling.

Er din skraber på én gang din tro følgesvend og din plageånd, kan du overveje laser, som er en god og sikker løsning til fjernelse af uønsket hårvækst. Cosmo Laser Clinic behandler med Elos, som er den eneste teknologi, der bruger kombinerede energier til effektivt og skånsomt at fjerne uønskede hår. Derfor kan de fleste hårfarver og hudtyper behandles med en blød og glat hud som resultat.

En glat hud er også resultatet, hvis du prøver den rynkebehandling, som Cosmo Laser Clinic tilbyder. Triniti er en sikker og effektiv rynkebehandling, der strammer op og udglatter ved at kombinere bi-polar radio frekvens og laserlys, der opvarmer vævet på området, der ønskes behandlet, og derved giver en forbedring i huden. Med laser kan du ligeledes udbedre pigmentforandringer, der giver din hud et slidt og ældet look. Med ganske få behandlinger kan du fjerne pigmentfejl, leverpletter og solskader, så din hud fremstår ung og sund at se på.

Det er ikke kun rynker og pigmentforandringer, du kan få på afstand med laser - også akne kan behandles med laser. Cosmo Laser Clinic kan sikre en effektfuld behandling af akne, fordi de som en af de ganske få klinikker i Danmark tilbyder deres patienter behandlinger med den mest avancerede og målrettede laserteknologi. Denne professionalisme er et kendetegn for Cosmo Laser Clinic, hvor alle behandlinger udføres under stor sikkerhed - klinikken lever op til alle lovkrav, ligesom den gør brug af den sikreste og nyeste laserteknologi.

Med dagens tilbud har du mulighed for at gøre din hverdag lidt lysere - i mere end én forstand.

Betingelser

  • Kan indløses fra 13.09.2010 til 12.12.2010.

Max. 1 værdibevis pr. person.Information

Åbningstider og hjemmeside:

Man-fre: 10-18

www.cosmolaser.dk

Aftalepart

Cosmo Laser & Skønhedsklinik
CVR: 32291031

Adresse

Ny Vestergade 1, 1. sal
  • Cosmo Laser & Skønhedsklinik
    Cosmo Laser Clinic
    Ny Vestergade 1, 1. sal
    1471 København K
Vælg variation
Vælg variation