bar_001.JPG
bar_002.JPG
bar_003.JPG
bar_004.JPG
bar_006.JPG

Nachostallerken og luksuscocktails for 2 hos Café Pendant

145,- / 290,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få en stor, lækker nachostallerken med cheddar, kylling og jalapenos til 2 personer + 2 luksuscocktails på Café Pendant i Indre By

Pendant uden sidestykke

Journalist: Søren Folke Larsen
Fotograf: Kim Bjærre

I en sidegade til det hippe område omkring Pisserenden ligger den lille perle Pendant. Navnet kom ved et tilfælde, men efter et stykke tid fik det en dybere mening for ejerne. Pendant skal forstås som pendant til naturen. Derfor er caféens indretning og udsmykning i naturlige materialer, og en del af overskuddet ved selskaber går til velgørende formål til fordel for naturen.

Det går også igen på menukortet. Det er nemlig caféens mål at følge årstiderne og bruge de råvarer, der er tilgængelige sæson for sæson.

Med dagen tilbud får I stedets store nachostallerken med kylling, cheddar og jalapenos. Og oven i hatten får I også hver en luksuscocktail. Der er frit valg på cocktailkortet, tag f.eks. en Mojito eller en Battle of Normandie - eller en af hver.

Caféen vil gerne rumme det hele. Både det hyggelig og afslappende caféliv men også de mere club'ede ting, og der er også plads til foredrag, studiemiljø og større selskaber. Der er desuden fodboldbord, som det hører sig til, frit internet og projektor.

I kan enten tage jeres nachos og drinks ved bistro-bordene udenfor, ved de høje barstole med udsigt til gademiljøet eller i den rummelige underetage, som er indrettet i bedste loungestil, med bløde møbler, dæmpet lys og afslappende atmosfære.

De studerende er også et af Pendants fokusområder. De vil gerne give de studerende muligheden for at gå i byen i lækre omgivelser.

Det er bestemt værd at dreje af fra Strøget, gå på Teglgårdsstræde og nyde den lækre nachostallerken hos Café Pendant.

Betingelser

  • Kan indløses fra 23.06.2011 til 21.09.2011.

Kan indløses torsdag til lørdag mellem kl. 19 og 22.

Kan bruges fra torsdag den 23. juni. Dog ikke den 24., 25. juni og den 2. juli.

Bordbestilling påkrævet. Bestil bord på tlf.: 3218 2319.Information

Åbningstider:

Man-ons: 10-22

Tors: 10-24

Fre-lør: 10-02

Søn: Lukket

Aftalepart

Pendant
CVR: ??

Adresse

Teglgårdsstræde 13
København K
  • Pendant
    Teglgårdstræde 13
    1452København K
Vælg variation
Vælg variation