urban_001.JPG
urban_002.JPG
urban_003.JPG
urban_004.JPG
urban_005.JPG
urban_006.JPG
urban_007.JPG
urban_008.JPG
urban_009.JPG

Sommerklar krop med 3 måneders fri CrossFit-, cycle- og boksetræning

199,- / 1.084,-
  • 82% rabat
  • Slutter om

Kom i form og få en flot, sommerklar krop med 3 måneders CrossFit-, cycle- og boksetræning hos Urban Fitness – det er den sikre vej til topform

Træning, der giver resultater

Journalist: Rasmus Kahl Olsen
Fotograf: Kim Bjærre

Sommeren er over os, og det er derfor på tide at komme i form til badesæsonen. Med 3 måneders resultatrig holdtræning hos Urban Fitness forkæler du på en sund, naturlig og effektiv måde både dig selv og din krop med træning, der for alvor giver resultater.

Hos Urban Fitness på Amager træner du i 3 måneder ubegrænset CrossFit-, cycle- og boksetræning. Du bliver blandt andet trænet og guidet af dobbelt europamester i boksning Vinnie Skovgård, dobbelt verdensmester i boksning Ashira Oure og mange andre professionelle instruktører. 

Med 3 måneders fri holdtræning kan du vælge mellem træningstyperne CrossFit, cycling og boksning som alle varer ca. 60 min:

- CrossFit er bygget op over funktionelle og helt naturlige bevægelser, der tilsammen giver din krop et naturligt og veldrejet look. Hos Urban Fitness bliver du trænet og instrueret af dygtige certificerede crossfit-trænere, der med garanti vil hjælpe dig til en sundere krop.

- Boksetræning er en effektiv måde at komme i god form på, trimme din krop og smide de ekstra kilo. Til boksetræningen bliver du trænet af professionelle boksere. Med deres erfaring er du sikret resultatrig træning på allerhøjeste niveau.

- Urban Fitness' cycling-træning - bedre kendt som spinning - er en effektiv konditionstræning, som er perfekt, hvis du vil brænde rigtig mange kalorier af. Som en fast del af cycling-træningen får du glæde af det populære pulssystem Suunto Fitness Solution. Med en udbytterig træningsfeedback både under og efter træning, opnår du en fuldt optimeret træning, der er tilpasset præcis til dig.

Udover at træne på de 3 ovenstående hold har du også mulighed for at deltage i nogle af Urban Fitness' 3-4 månedlige events, som dækker over spændende hold og aktiviteter. Prøv for eksempel rock cycling eller det populære zumba.

Urban Fitness er med deres store, lyse new yorker-inspirerede lokaler et af landets mest moderne fitness-centre. Alt er rent, nyt og rigtig lækkert. Hos Urban Fitness får du alt dét, du normalt ikke oplever hos de store kæder.

Betingelser

  • Kan indløses fra 17.06.2011 til 01.10.2011.

Tilbuddet indeholder kun holdtræning til de ovenstående holdaktiviteter.

Tilbuddets sidste træning afholdes d. 1. oktober 2011. Hvis du ønsker at benytte alle 3 måneders træning, skal du altså indløse dit tilbud senest d. 1 juli 2011.Information

Åbningstider:

Man-Tors: 6-22

Fredag: 6-20

Lør-Søn: 8-18

Anmeldelser

dethitter.dk

"Fedt sted med rå lokaler der lige appellerer - bedre kan det vist ikke laves. Dejligt serviceminded personale som har begreb om god service..."

Set på dethitter.dk

dethitter.dk

"Her bliver man behandlet rigtig godt og professionelt. Kom og vær med ..."

Set på dethitter.dk

Aftalepart

Boksning
CVR: ??
  • Boksning
    Lergravsvej 57
    2300 København S
Vælg variation
Vælg variation