Delikat middag med 3 valgfrie retter i Indre By
Førpris

350,-

Din Pris

159,-

Du sparer 191 kr.
Udsolgt - 106 solgt

Spis i den celebre del af København

Skribent: Kira Rosendahl Falsing
Fotograf: Dennis Lehmann

 

Restaurant Eros ligger på historiske Gråbrødre Torv tæt på Strøget i Indre By – en brostensbelagt hyggekrog, hvor shoppende godtfolk har mulighed for at trække sig tilbage fra hovedpulsåren og tanke op på energi og god mad. 

3-retters madeventyr
For en shoppetur er energikrævende. Heldigvis disker Restaurant Eros op med tre retter, og du kan vælge helt frit fra det bugnende menukort med forretter, hovedretter og desserter. Udvalget byder blandt andet på stegte rejer med hvidløgssauce, oksemørbrad i whiskysovs, perlehøne med kantarelsovs, chokolademousse eller nøddekage med is.

Sommer-sjov
Hos restaurant Eros kan du sidde under åben himmel og nyde solskin og mad på en og samme tid. Skulle en lumsk sommerbyge vise sig, er der heldigvis også servering indendørs. 

 

 


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Din 3 retters menu består af:

  • Valgfri forret
  • Valgfri hovedret
  • Valgfri dessert

Skyl maden ned:

Nyd Restaurant Eros’ drikkevarer til din mad. Du får nemlig 25% på vine, cocktails, øl og sodavand mellem kl. 13 og 17 indtil den 15. august.

Psst… Se hele menukortet her, hvor du for eksempel kan få vild fransk fasan med kantarelsauce – støder du på et hagl, får du en haglpræmie!

Pssst..pssst: Du kan vælge at sidde undefor og nyde maden i sommersolen. 

loading map...
RESTAURANT EROS
Klosterstræde 20 1157 København K