bv_001.JPG
bv_002.JPG
bv_003.JPG
bv_006.JPG
bv_007.JPG
bv_008.JPG
bv_009.JPG

2 x vietnamesiske sandwich og 2 x juice hos Bonjour Vietnam

65,- / 130,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Hos Bonjour Vietnam kan I nyde 2 velsmagende vietnamesiske sandwich – kaldt Bánh mì Bánh mì som er en vietnamesisk specialitet - og 2 frugtjuice

En bid af det autentiske Vietnam hos Bonjour Vietnam

Journalist: Tine Steen Mortensen
Fotograf: Kim Bjærre

Mislykkes det altid for dig, når du eksperimenterer med vietnamesisk madlavning, eller får du aldrig den helt rigtige smagssammensætning frem? Det er uden tvivl svært som dansker at begå sig inden for vietnamesisk madlavning, men det behøver du heller ikke. Den nyåbnede Bonjour Vietnam giver dig nemlig et appetitlig gensyn med det autentiske vietnamesiske køkken.

Hos Bonjour Vietnam på det pulserende Vesterbro står Quynh for den daglige drift, mens hendes mor, Loan Nguyen, står i køkkenet. Loan Nguyen har i mere end tredive år arbejdet som kok og køkkenchef i Vietnam, og hun er flere gange blevet præmieret for hendes kogekunst, hvor hun kombinerer det moderne og traditionelle vietnamesiske køkken.

"Bonjour Vietnam er en god blanding af det, vi kender som europæer med noget specielt fra det ukendte vietnamesiske køkken - vi gør det tilnærmeligt for folk, der ikke kender det," siger Quynh.

Det er ikke kun personalet og køkkenet, der er vietnamesisk - også indretningen er vietnamesisk med lamper, vaser, fade og skåle som dekoration. Bonjour Vietnam er en elegant middagsrestaurant indrettet med vietnamesisk og dansk islæt, som passer godt i madånden med det rå køkken.

Bonjour Vietnam bringer autentisk vietnamesisk mad til dig. De laver mad fra bunden, som der er tradition for i Vietnam med sunde og friske råvarer. Så besøg restauranten, og udfordr dine smagsløg med en bid af Vietnam.

Betingelser

  • Kan indløses fra 20.06.2011 til 18.09.2011.

Bemærk: kan først indløses fra mandag d. 20. juni.Information

Åbningstider:

Man-søn: 13-22.30

Aftalepart

Bonjour Vietnam
CVR: 32320678

Adresse

Vesterbrogade 44, København
1620 København V
  • Bonjour Vietnam
    Vesterbrogade 44
    1620 København V
Vælg variation
Vælg variation