wix_bogh_001.JPG
wix_bogh_002.JPG
wix_bogh_003.JPG
wix_bogh_004.JPG
wix_bogh_005.JPG
wix_bogh_006.JPG

Voks af halve ben inkl. knæ og bikinilinjen hos Wix & Bøgh

199,- / 400,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få en voksning af ben & bikinilinje, og bliv klar til at hoppe i bikinien. Det bedste resultat får du med en professionel behandling hos Wix & Bøgh

Bliv bikiniklar med hjælp fra Wix & Bøgh

Journalist: Tine Steen Mortensen
Fotograf: Kim Bjærre

Er kæresten træt af, at dine ben stikker? Eller bruger du alt for meget tid med skraberen i hånden? Det er fortid nu med denne sommerbehandling hos Wix & Bøgh, hvor du siger bye bye til hår på ben og i bikinilinje. Efter en voksbehandling på klinikken går du ud af døren fuld af selvtillid og med silkebløde sommerben.

For førstegangs vokskunder snakker kosmetiker Pernille Bøgh dig igennem behandlingen, så du er med hele vejen og føler dig helt tryg. Hun fortæller, at hun bruger intimvoks til bikinilinjen, som kun binder på hårene og ikke på huden - og derfor er en meget mere skånsom behandlingsform. Efter cirka 45 minutters behandling fjerner Pernille resten af hårene med en pincet, så du er klar til den afsluttende beroligende creme.

"Hvis du vil have glatte ben i længere tid, er det klart den mere hygiejniske voksbehandling, du skal bruge - og ikke en barbering som giver røde knopper, stive hår, og som mange faktisk ikke kan tåle," siger Pernille Bøgh.

Pernille Bøgh har vokset ben og bikinilinje flere gange, end du kan tælle til, siden hun blev færdig som kosmetiker i 2007. Du vil uden tvivl blive overrasket over, hvor godt resultatet er - og du vil ikke kunne gå tilbage til barbering eller epilator. Du bliver nemlig afhængig af voksbehandlingen, for du vil opleve, at allerede anden gang går det meget nemmere, da hårene er blødere og nemmere at få fjernet.

For at få det bedste resultat hos Wix & Bøgh skal dine hår minimum være 0,5 centimeter og maksimum 1,5 centimeter lange. Det er også en god idé, at du peeler huden dagen inden en voksbehandling for at fjerne døde hudceller.

Betingelser

  • Kan indløses fra 16.06.2011 til 16.10.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 300 værdibeviser til salg.

Bestil tid på tlf.: 51 95 40 29.

Bemærk: Ferielukket i uge 31.Information

Åbningstider:

Man: lukket

Tirs-fre: 9.30-19

Lør: 10-14

Aftalepart

Wix og bøgh
CVR: ??
  • Wix og bøgh
    Peter Bangs vej 234
    2500 Valby
Vælg variation
Vælg variation