Sakina_20Harees_001.jpg
Sakina_20Harees_002.JPG
Sakina_20Harees_003.JPG
Sakina_20Harees_004.jpg

1 times afslappende kranio-sakral terapi hos Sakina Harees

275,- / 550,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få halv pris på 1 times stressreducerende kropsbehandling med kranio-sakral terapi hos Sakina Harees lige ved Kongens Have

Nyd sommerferien - uden stress

Journalist: Durita Dybczak
Fotograf: Kim Bjærre

Går du og føler dig stresset? Hvis du gør, er du langt fra alene. Stress rammer nemlig et stigende antal danskere hvert år. Stress går ud over din arbejdsindsats, dit velvære og dit overskud i hverdagen. Kranio-sakral terapi afhjælper nænsomt og effektivt din stress ved direkte at påvirke det autonome nervesystem, så du genvinder overskuddet.

Sakina Harees er en særdeles dygtig kranio-sakral terapeut, uddannet fra det anerkendte Stanley Rosenberg Institut. Med en fireårig psykoterapeutisk grunduddannelse i bagagen er Sakina i stand til effektivt at danne sig et overblik over dine symptomer, og hvad der skal gøres for at komme dem til livs.

Behandlingen foregår ved lette tryk, træk og massage, der virker dybt afspændende på nervesystem, muskler og bindevæv. Når kroppen bliver mødt af nænsomhed, ro, og blidt afspændende teknikker, sænker vævet sine parader, spænder af og vender stille og roligt tilbage til bevægelse og liv. Det autonome nervesystem genvinder sin fleksibilitet, så det igen bliver muligt at slappe af, sove og samle kræfter. Det er ikke blot en afslappende og behagelig kropsbehandling, men et vigtigt redskab til at komme ud af en kronisk stresset tilstand.

Under selve behandlingen ligger du fuldt påklædt på en briks, evt. med et tæppe over dig, og mærker den dybe afspænding, som behandlingen giver. Ofte kommer klienten i en behagelig tilstand som i dyb meditation - en tilstand, hvor kroppen kan regenerere.

Efter behandlingen er det fantastisk blot at kunne nyde den nyfundne følelse af velvære. Derfor er det fantastisk, at Sakinas rolige og lyse klinik ligger lige overfor Kongens Have, så man bagefter kan gå en tur i den skønne park for virkelig at mærke den forskel, som kranio-sakral terapien har gjort for dit mentale og fysiske velvære.

- Husk at du også kan købe dagens tilbud via Downtowns iPhone App.

Betingelser

  • Kan indløses fra 16.06.2011 til 16.12.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 300 værdibeviser til salg.

Bestil tid på tlf.: 27 63 84 44.

Bemærk: Sakina Harees holder ferielukket i uge 29 og 32. Uge 28 er der kun åbent onsdag d. 13. juliInformation

Åbningstider:

Alle dage efter aftale

Aftalepart

Klinikken ved Kongens Have v. Sakina Harees
CVR: ??

Adresse

Kronprinsessegade 22a, st.
  • Klinikken ved Kongens Have v. Sakina Harees
    Kronprinsessegade 50
    1306 København K
Vælg variation
Vælg variation