Gotvedskolen001.jpg
Gotvedskolen002.jpg
Gotvedskolen003.jpg

??

400,- / 975,-
 • 59% rabat
 • Slutter om

Få 59% på et 3 måneders gymnastikhold på Gotvedskolen – vælg frit mellem gymnastikhold så som Pilates, Qi-Gong, bevægelse og Afspænding og meget mere

Motion skaber større velvære

Skribent: Sarah Svale

Foto: Gotvedskolen


De metoder, der anvendes på Gotvedskolen, er inspireret af tidens trends og forandringer, men skolen fastholder Helle Gotveds gymnastikpædagogiske værdier om det naturlige bevægelsesmønster. Skolen anvender begreber som kropsbevidsthed, flow, energi, kraft og variation som bærende elementer i hver time.

På Frederiksberg ligger en smuk bygning hvor balance, energi og velvære er i fokus. Gotvedskolen er et sted med højt til loftet og plads til nytænkning og skolens principper er dannet på baggrund af Helle Gotveds tanker om velvære i krop og sind. Fra fod til hoved her er tilbud til hele kroppen, for både mænd og kvinder. Holdene spænder vidt fra Bevægelse og afspænding til I form-hold og Pilates. Gotvedskolen er samtidig et sted i udvikling, hvor nye tiltag får plads - som kurset 'Fra regnorm til anakonda', der vidner om, at her er et frirum med plads til humor.


Dagligdagsbevægelser som gang, løb, skubbe eller trække, bruges på skolen til at træne kroppens muskulatur og sammenhænge. Det kaldes for funktionel træning og giver den styrke, som er brugbar i hverdagens udfordringer. Mange beskriver gotvedgymnastik som "at komme hjem". Det kan forstås som den oplevelse man får når kroppen bliver bevæget roligt og bevidst. Enkle og gentagne bevægelser giver ro i sjæl og legeme.

Gotvedgymnastik er for livsnydere der vægter kvalitet i bevægelsen og sammenhængen mellem musik og bevægelse. Underviserne vælger musikken med omhu, så den støtter de forskellige bevægelser og giver variation i stemning og energi.

De gamle lokaler på Frederiksberg emmer af velvære og skaber en skøn ramme for fysiske udfoldelser - men også afspænding. Huset er opført af Helle Gotveds far i 1898 og er i dag fredet. Bare bygningen i sig selv er et besøg værd. En del af undervisningen foregår desuden i Gotvedskolens lokaler på Nørregade, Kbh. K.

På Gotvedskolen har de stor viden og mange års erfaring med at bruge motion til at skabe øget velvære. De ved, at motion kan være en god kur mod mange ting lige fra hovedpine til impotens. I dagens Danmark taler vi meget om stress og vi sidder for meget foran computere, hvor vi ikke får bevæget os nok, er Gotvedskolen et frirum, hvor man kan unde sig selv at komme i bevægelse i smukke omgivelser.

Betingelser

 • Kan indløses fra 11.09.2010 til 10.12.2010.

Gælder ikke onsdage.Information

Åbningstider og hjemmeside:

Se holdliste på gotvedskolen.dk

Du kan vælge hold alle dage undtagen onsdagshold.

Aftalepart

Gotvedskolen
CVR: ??
 • Gotvedskolen
  Gotvedskolen
  Vodroffsvej 51
  1900 Frederiksberg C.
 • Gotvedskolen
  Bevægelsespædagoguddannelsen
  Nørregade 7A, 2. sal, th.
  1165 København K
Vælg variation
Vælg variation