5-turs klippekort til Cofocos nyåbnede take away, Le Marché

162,- / 325,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

5-turs klippekort til den prisvindende take away, Cofoco Le Marché, på Islands Brygge. Du får 5 x aftensmåltid med inspiration fra det franske landkøkken

Lad Cofoco tage aftensmadtjansen

Journalist: Julie Vibe Michelsen
Video: Paw Ager

Cofoco Le Marché gentager gigantsuccesen med at servere varme fransk inspirerede aftensmåltider to go, som får københavnerne til at stå i kø flere husnumre ned ad gaden. Aftensmåltiderne består af helt enkle retter inspireret af det franske rustikke landkøkken såsom boeuf bourguignon og coq au vin. Du kan altid selv vælge at supplere med deres forskellige tilbehør som kartoffelpuré, sprøde grønne bønner, blandet salat og friskbagt brød. Eller hvad med at få stillet din lækkersult og nappe en himmelsk italiensk tiramisu eller en cremet chokolademousse med på vejen?

Det er ikke for sjov, at Politikens Ibyen-læsere kårede Cofoco Le Marché til Årets Take away her i 2011. Med Cofoco Le Marché blev kimen lagt til et helt nyt og lækkert take away koncept i Danmark. Og Torben Klitbo, direktør for Cofoco, er glad for kåringen: "De fedeste priser at vinde er jo dem, hvor det er de mennesker, vi laver mad til, der stemmer på os", siger han.

Eventyret om Cofoco tog sin spæde begyndelse i 2002, hvor de åbnede deres første søndags-take away på Istedgade i København. I dag har Cofoco otte restauranter i København, og Le Marché på Islands Brygge er den fjerde "Le Marché" i rækken.
Le Marché betyder marked på fransk, og ideen var fra begyndelsen, at travle københavnere kunne købe en fiks og færdig, fransk inspireret, enkel aftensmad og samtidig slippe for både at købe ind og lave mad.

Cofoco Le Marché er grundstenen i Cofoco og har været med til at definere virksomhedens vision om at gøre folkelig gastronomi tilgængelig for enhver. Og det må siges at være lykkes. Vi elsker det på højde med resten af København, så det er med stor glæde og armene i vejret, at vi inviterer til Cofocosk madfest på Islands Brygge.

Du kan ikke bestille på forhånd, men blot stille dig i kø (medmindre, du bestiller over 10 kuverter). Cofoco-folkene lover, at de har nok til alle.

Du får udleveret dit klippekort første gang, du besøger Cofoco Le Marché på Islands Brygge og oplyser dit Downtown-referencenummer.

Stort og varmt velbekomme!

Betingelser

  • Kan indløses fra 14.06.2011 til 31.08.2011.

Max. 3 værdibeviser pr. person.

Gælder kun Cofoco Le Marché på Islands Brygge.

Du får udleveret dit klippekort, når du besøger Cofoco Le Marché på Islands Brygge og oplyser dit referencenummer.
Dit klippekort kan indløses på én gang eller over flere dage, som du ønsker det.

Gælder aftenmåltiderne og ikke ekstra tilbehør og dessert.

Forudbestilling af mad er kun nødvendig ved min. 10 kuverter.Information

Åbningstider:

Mandag - søndag kl. 17-21

Anmeldelser

iBYEN.dk

"Tilsammen har Le Marché'erne skaffet solid fransk inspireret mad på bordet hos mange, mange travle københavnere. Og over 3.000 af dem har kvitteret ved at stemme på kæden som Årets Take away.

Set på ibyen.dk

oresundsregionen.dk

"Her kan du købe frisk og veltillavet færdiglavet mad med fransk inspiration. Mændene bag Cofoco Le Marché er de samme, som står bag restauranterne Les Trois Cochons, Cofoco, Vespa og Auberge. Idéen til Le Marché opstod, da mange af restaurantgæsterne udtrykte et ønske om at kunne købe den lækre mad med hjem".

Set på oresundsregionen.dk

Aftalepart

Le Marché
CVR: ??

Adresse

Gl. Kongevej 85, 1.th.
1850 Frederiksberg
  • Le Marché
    Islands Brygge 83B
    2300 København S.
Vælg variation
Vælg variation