pii_001.JPG
pii_002.JPG
pii_003.JPG
pii_004.JPG
pii_005.JPG
pii_006.JPG
pii_007.JPG
pii_008.JPG
pii_009.JPG
pii_010.JPG
pii_011.JPG

Få en luksuriøs unisex-klipning hos Frisør Pii

299,- / 600,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

Fremhæv din personlighed med en luksuriøs unisex-klipning hos Mia Engelhardt Madsen fra Frisør Pii i centrale omgivelser lige ved Nørreport st.

"God vejledning er at se det, du ikke ser i dig selv"

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein Larsen
Foto: Kim Bjærre


Frisør Mia Engelhardt Madsen behersker de nyeste farveteknikker og klippemetoder og er inde i tidens tendenser. Hun er sikker i stilarter og farvelære, hvilket også fremgår af hendes eget udseende. Hendes hår er nyklippet med snorlige pandehår og farvet kobberrødt. Farven passer perfekt til hendes hud og øjne. Hun har sat det op i en løs knude i nakken og bærer store runde, sorte øreringe til.

Jeg møder Mia Engelhardt Madsen i den salon, hvor der er en afslappet atmosfære til trods for, at Københavns byliv drøner af sted udenfor. Den ligger i lækre lokaler lige ved Nørreport St. Der står MiniPOD højtalere på gulvet og på hylderne er der fyldt med de nyeste produkter af mærkerne Redken Senscience, Pureology.

Mia Engelhardt Madsen beder mig tage plads i frisørstolen mens hun henter en sølvbakke med stempelkande, et glas vand og en lille skål med fyldte chokolader og karameller. Jeg spørger hende, hvordan hun ville anbefale mig at blive klippet. Hun kigger grundigt på mig og svarer uden betænkning:

"Du er høj og slank og har et smalt ansigt med høje kindben. Hvis du bliver klippet for kort, vil du let føle, at dit hoved bliver for lille, og så kommer din krop til at dominere for meget. Det vil føles akavet. Derimod skaber langt hår symmetri, og det fremhæver din silhuet. Du kunne også have en lang page, som stopper lige over skulderne. Men den må ikke gå helt op til kæben. Det bliver for maskulint."

Hun mærker på mit hår, løfter det, lader det falde og fortsætter:

"Du har et sundt hår. Det er tykt og gyldent og har en anelse lyse reflekser på grund af solen. Jeg vil anbefale dig at beholde det naturlige look, fordi det passer rigtig godt til din stil. Hvis du fik klippet nogle korte etager og lavet nogle mere markante gyldne farvereflekser, vil det give et rigtig flot spil, fordi du også har fald i håret. Det må ikke være lange etager, for det vil komme til at se hakket ud."

Jeg er imponeret over hendes sans for hår og stil. Vi er jo alle sammen forskellige og hun har helt ret; Jeg gør mig ikke særlig godt med kort hår. Jeg har haft det én gang i 5. klasse, hvor jeg var helt plysset, og dér jeg lignede Topper fra Otto er et næsehorn - ikke særlig feminint.

"Det er fedt at klippe en kort frisure, for der kan man lege med længderne og symmetrien i håret, men det er ikke alle der kan bære det. Det kommer an på personen, ansigtstype, hårtype og kropsbygning. Det handler jo om helheden. God vejledning er ikke nødvendigvis at gøre dig dét, du vil have. God vejledning er at se dét, du ikke ser i dig selv," slutter Mia.

Betingelser

  • Kan indløses fra 14.06.2011 til 16.09.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 200 værdibeviser til salg.

Bookning af tid skal ske på tlf. 33 32 40 04 eller på www.frisoerpii.dk hos frisør Mia. Vælg kategorien Downtownklip. Ved bookning af ny tid gives en gratis hårkur til næste behandling.Information

Åbningstider

Man: Lukket

Tirs: 10-19

Ons: 8-17.30

Tors: 10-19

Fre: 10-17.30

Lør: 8.30-14

Aftalepart

Frisør Pii
CVR: ??

Adresse

Rømersgade 15
1362 KBH K
  • Frisør Pii
    Rømersgade 15
    1362 København K
Vælg variation
Vælg variation