Rolls Roycen inden for burgere
Skribent:
Søren Folke Larsen
Foto: Kim Bjærre
Alt for mange burgere er lig med en tur i en gammel rusten Lada.
Men ikke hos gourmetburger-jointen Haché i Indre By. Her er
burgeroplevelsen en tur i en Rolls Royce - en fantastisk tur der
starter allerede, når du træder indenfor i de stilrene og tjekkede
omgivelser. Menukortet er spækket med berigende smagsnuancer og
gastronomiske spidsfindige detaljer.
Hold frokost i selskab en god ven eller veninde på den
fantastiske burgerbar Haché på Rømersgade ved Israels Plads. I får
to valgfrie burgere fra det store udvalg. Haché har nemlig 17
forskellige varianter på menukortet, så det er bare om at finde ud
af, hvilke I vil have.
Du kan for eksempel sætte tænderne i en eksotisk burger såsom
Haché Special med Emmentaler-ost, karamelliserede løg og stegte
svampe. Der er også guf for chiliburger-elskeren med jalapeños,
chili-mayo og salsa, ligesom der er tænkt på vegetarerne med et
lille udvalg af vegetariske burgere.
De klassiske burgeringredienser er nøje udvalgt og emmer af
kvalitet. Den bløde sesamburgerbolle er friskbagt og smurt med et
tyndt lag hjemmerørt mayonnaise. Bøffen er lavet af økologisk
hakket oksekød, som er medium stegt og saftig. Alle burgere
serveres også med hjertesalat, tomat, syltet agurk og rødløg.
Burgerindholdet er ikke det eneste, som er gennemtænkt - det er
resten af Haché også både de smagfuldt indrettede lokaler og
visionen bag burgerbaren:
"Med hvert skridt vi tager, tænker vi gourmet ind. Vi vil gerne
give folk en universal, gastronomisk burgeroplevelse centralt
placeret i København og til en fornuftig pris", siger ejer af
Haché, Jakob Schottländer.
Burgere smager allerbedst, når de er varme og nylavede, men hvis
du hellere vil spise derhjemme, på arbejdspladsen eller i det fri,
fås de også som take-away.