haceh_001.JPG
haceh_003.JPG
haceh_004.JPG

2 lækre burgere fra den populære gourmetburger-joint Haché

95,- / 190,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få halv pris på 2 delikate burgere i gourmetklassen. Hos Haché i Indre By er der frit valg mellem 17 forskellige kvalitetsburgere

Rolls Roycen inden for burgere

Skribent:
 Søren Folke Larsen

Foto: Kim Bjærre

Alt for mange burgere er lig med en tur i en gammel rusten Lada. Men ikke hos gourmetburger-jointen Haché i Indre By. Her er burgeroplevelsen en tur i en Rolls Royce - en fantastisk tur der starter allerede, når du træder indenfor i de stilrene og tjekkede omgivelser. Menukortet er spækket med berigende smagsnuancer og gastronomiske spidsfindige detaljer.

Hold frokost i selskab en god ven eller veninde på den fantastiske burgerbar Haché på Rømersgade ved Israels Plads. I får to valgfrie burgere fra det store udvalg. Haché har nemlig 17 forskellige varianter på menukortet, så det er bare om at finde ud af, hvilke I vil have.

Du kan for eksempel sætte tænderne i en eksotisk burger såsom Haché Special med Emmentaler-ost, karamelliserede løg og stegte svampe. Der er også guf for chiliburger-elskeren med jalapeños, chili-mayo og salsa, ligesom der er tænkt på vegetarerne med et lille udvalg af vegetariske burgere.

De klassiske burgeringredienser er nøje udvalgt og emmer af kvalitet. Den bløde sesamburgerbolle er friskbagt og smurt med et tyndt lag hjemmerørt mayonnaise. Bøffen er lavet af økologisk hakket oksekød, som er medium stegt og saftig. Alle burgere serveres også med hjertesalat, tomat, syltet agurk og rødløg.

Burgerindholdet er ikke det eneste, som er gennemtænkt - det er resten af Haché også både de smagfuldt indrettede lokaler og visionen bag burgerbaren:

"Med hvert skridt vi tager, tænker vi gourmet ind. Vi vil gerne give folk en universal, gastronomisk burgeroplevelse centralt placeret i København og til en fornuftig pris", siger ejer af Haché, Jakob Schottländer.

Burgere smager allerbedst, når de er varme og nylavede, men hvis du hellere vil spise derhjemme, på arbejdspladsen eller i det fri, fås de også som take-away.

Betingelser

  • Kan indløses fra 15.06.2011 til 13.09.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Kan benyttes tirs-søn mellem kl. 12-16.30.

Haché holder ferielukket fra d. 11. - 26- juli.

Bordbestilling er ikke mulig, men du kan bestille take-away via tlf: 33122116.Information

Åbningstider:

Man: Lukket

Tirs-lør: 12-22

Søn: 12-21.30

Anmeldelser

aok.dk

"Har været der 2 gange inden for kort tid. En stille søndag eftermiddag 2 pers, og en travl aften 5 pers. Begge gange var maden super smagfuld og veltilberedt - gode fritter og spændende variationer at vælge imellem. Betjeningen var begge gange hurtig, opmærksom og meget meget venlig. Man føler sig meget velkommen og der er en behagelig stemning."

Set på aok.dk

aok.dk

"Tog hele familien på to voksne og tre 12-årige børn med på Haché i dag. Vi fik Klassik, BBQ, Cheece og chiliburgere, fritter med chili mayo, aioli og BBQ dip. Alt smagte præcis så godt, som jeg havde forventet - virkelig lækkert, men det allerbedste var faktisk den søde betjening (fik desværre ikke navnet på vores kvikke tjener), men hende kan Haché godt være stolt af. Hun var sød, imødekommende, rigtig god til ungerne, og så var hun hurtig med en præmie til vinderen, da det gik op for hende, at vi i vores familie altid gætter på, hvad regningen kommer til at lyde på. En af ungerne vandt - og fik en chokolademuffin af tjeneren ;-) Rigtig god oplevelse for os alle fem. Vi kommer helt sikkert igen ;-)"

Set på aok.dk

mitkbh.dk

"Jeg havde købt tilbudet på Downtown (…) jeg må sige at jeg havde en god oplevelse! Burgerne var lækre, bøffen var saftig, bollerne friske, fritterne var sprøde og deres hvidløgsmayo var rigtig god! Serveringen var også god - de var venlige og vi fik vores mad hurtigt. "

Set på MitKBH.dk

Aftalepart

Haché Gourmet Burger
CVR: 33082441

Adresse

Rømersgade 20
KBH K
  • Haché Gourmet Burger
    Rømersgade 20
    1362 København K
Vælg variation
Vælg variation