zumba0.jpg
zumba4.jpg
zumba1.jpg
zumba2.jpg
zumba3.jpg

Glæd dig selv med 10 x zumba fitness hos MY workout

225,- / 450,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Zumba dig gennem sommeren med lækre latinamerikanske rytmer. Med 10 x zumba hos MY workout på Islands Brygge får du energi, glæde & en pæn tonet krop

Sommeren summer af zumba

Journalist: Sabina Marie Elton

Zumba er en fitnessform, der blev skabt i midten af 90'erne af sydamerikaneren Alberto "Beto" Perez, som er træner og koreograf for flere internationale popstjerner.
Inspireret af den traditionelle cumbia-, salsa-, samba- og merenguemusik, som Beto voksede op med, har han kombineret sine foretrukne latinamerikanske rytmer med sine hotte internationale dansetrin, som hans elever elskede. Og sådan blev Zumba skabt.

Siden Beto bragte zumba til USA i 1999, er det blevet én af de hurtigst voksende dansebaserede fitnessformer i verden og spreder nu sine rytmer over 6 kontinenter. Der er i dag omkring 6 miollioner zumbaentusiaster i verden, som alle elsker den effektive og sjove måde at komme i form på og forbrænde kalorier på.

Hos MY workout har Mette Tøttrup og Yvonne Alonso bragt Zumbaånden videre. MY workout har til huse i Islands Brygges kulturhus, som er et af Københavns nyeste og mest spændende kulturhuse. Kulturhuset ligger blot et stenkast fra centrum og med udsigt over Københavns charmerende havn. Her underviser Mette og Yvonne i zumba mandag kl. 20:00-21:00, tirsdag kl. 18:00-19:00 og torsdag 19:00-20:00. (Der tages dog forbehold for skiftende tider.)

Mette blev uddannet zumbainstruktør i foråret 2010. Hun har tidligere danset i dansegruppen Planets, som har optrådt mange steder i Danmark og i udlandet. Mettes passion har altid været dans, og sideløbende har hun dyrket en hel masse fitness. Så da muligheden for at forene dans med fitness åbenbarede sig, var Mette solgt.

Yvonne er oprindeligt mexicansk-amerikansk og har latinamerikanske rytmer i blodet. Hun har boet i København i 12 år, og i den tid har hun taget både en danseuddannelse på Stepz Dance Academy og en uddannelse som fitnessinstruktør. Yvonne blev introduceret til zumba af Mette, og siden da har de begge været ustoppelige. De elsker Zumba og håber, at du vil elske det lige så meget.

Så kom og vær' med og bliv en del af festen. Lad din sommer summe af zumba!

Betingelser

  • Kan indløses fra 15.06.2011 til 15.12.2011.
Du skal tilmelde dig undervisningen på hjemmesiden - det gøres via online-bookingsystem under Holdplaner.


Information

Åbningstider:

Man: 20-21

Tir: 18-19

Tor: 19-20

Aftalepart

Zumba
CVR: ??
  • Zumba
    Islands Brygge 18

    2300 København S
Vælg variation
Vælg variation