barito1.jpg
barito2.jpg
barito3.jpg
barito4.jpg
barito5.jpg
barito6.jpg
barito7.jpg
BARITO_20klynge_20grafik.jpg

Flotte solbriller fra det trendy danske mærke BARITO

347,- / 895,-
  • 61% rabat
  • Slutter om

Spar op til 61% på et par flotte solbriller fra det trendy danske mærke BARITO og gå sommeren i møde med en luksuriøs kvalitets-accessory

BARITO - sommerens accessory

Journalist: Durita Dybczak

Da BARITO i 2004 lancerede deres første kollektion af solbriller, blev de med det samme en stor succes. Lige siden har de formået at bibeholde deres status som high end-fashionbrand på niveau med de største internationale mærker - bare til meget mere overkommelige priser. Ambitionerne er høje, og det kommer til udtryk i alt fra indpakning til udseende og kvalitet.

BARITO er lynhurtige til at spotte tidens tendenser og betragtes som innovative og trendsættende på accessory-scenen. De designer både fashionable, klassiske, hippe og mere eksperimenterende solbriller og har igennem tiden arbejdet med mange forskellige styles, kollektioner og trends.

Foruden de mange andre designs, har BARITO desuden også skabt en CELEBRITY-linje, hvor forskellige kendisser har været inde over designet - lige fra Søs Fenger til Kenneth Carlsen.

Med dagens tilbud kan du vælge imellem en af BARITOs unisex-modeller i orange, blå, rød eller grøn, med henholdsvis klart glas eller med røg-effekt - du sparer 50%. Du kan også vælge en af de 3 klassisk flotte Madeline-modeller til kvinder i sort, mørk brun eller mørk grøn med flot sølv eller guld detalje i siden og glas med degrade-effekt - du sparer hele 61%! Lige hvad du behøver til sommerens solrige dage på stranden, i parken eller en tur på café. BARITO sørger for, at du ser godt ud, uanset hvor du er.

BARITO sælger deres populære solbriller i hele Skandinavien og udvalgte lande i Europa, og du har mulighed for at prøve brillerne i BARITO's showroom på Vesterbrogade.

Betingelser

  • Kan indløses fra 13.06.2011 til 11.09.2011.
Rabatten ligger mellem 50-61% alt afhængigt af hvilken model du vælger.


Information

Åbningstider:

Man-tor: 9.30-17

Aftalepart

BARITO, Designs of Copenhagen
CVR: 31786746

Adresse

Flæsketorvet 54-56
1711 KBH V
  • BARITO, Designs of Copenhagen
    BARITO
    Vesterbrogade 63, 1. sal
    1620 København V
Vælg variation
Vælg variation