Wean002.jpg
Wean003.jpg
Wean001.jpg

??

600,- / 1.200,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

50% på personlig stylist ved Sofia Wean - Få sammenhæng i dit udtryk og send det signal, du ønsker

Personlig stylist ved Sofia Wean

Skribent: Nicoline Edinger

Foto: Kim Bjærre


Med Dagens Tilbud får du Sofia Wean som personlig stylist, til at hjælpe og vejlede dig med at finde "din personlige stil". En stil som vil fremhæve dit indre i det ydre, passe til din kropsform og farve, og ikke mindst være holdbar og moderne.

Midt i København, i et hyggeligt studio fyldt med sko, tasker, armbånd og rejseminder, har du mulighed for at komme og få en individuel session med den livsglade Sofia Wean. Hun vil hjælpe dig med at finde "din personlige stil", som vil være med til at skabe og styrke det image og udtryk, du ønsker at signalere gennem din beklædning.

Sofia Wean født i Thailand, vokset op i Sverige men bor, heldigvis for os, i dag i København. Hun har en utrolig bred erfaring indenfor sit fag, da hun har arbejdet med mode i over 18 år og igennem hendes karriere har hun mødt og hjulpet ikke mindre end 2000 kvinder. I dag arbejder hun med det der kaldes "æstetisk image-branding og personlig udvikling", samtidig med at hun er i gang med at starte sin egen tøjlinje. Til dagligt køber hun personlige ting ind til hendes kommende online shop, opdaterer sin blog og tilbyder hjælp til personlig shopping og garderobetjek herhjemme og udenlands.

Stylingen, som Sofia tilbyder, holder minimum i 3år, hvis ikke meget længere, og hendes vejledning går ikke kun ud på at bidrage med nye tøjkøb. Hun tager også fat om nogle af de ting, du allerede har brugt penge på, og vejleder om de styles, du er usikre eller sikre på i din garderobe, og tager dem op til vurdering.

""Alle spørgsmål man har om mode, kan man få svar på" siger Sofia uden tøven og smiler. For Sofia er tøj og mode en følelse, om at vise hvem man er.

Betingelser

  • Kan indløses fra 10.09.2010 til 09.12.2010.

Kan kun indløses hverdage mellem 10-16.

Bestil en tid på sofia@sofiawean.comInformation

Hjemmesider:

sofiawean.com

Aftalepart

Sofia Wean
CVR: ??
  • Sofia Wean
    Personlig stylist ved Sofia Wean
    St. Regnegade 24
    1110 Kbh K
Vælg variation
Vælg variation