medex_002.JPG
medex_003.JPG
medex_004.JPG
medex_005.JPG
medex_006.JPG
medex_007.JPG
medex_008.JPG
medex_009.JPG
medex_010.JPG
medex_011.JPG
medex_012.JPG

75 min. luksusansigtsbehandling hos Medex CPH på Frederiksberg

347,- / 695,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Nu skal huden styrkes, så den kan stråle om kap med sommersolen. Forkæl dig selv eller en du holder af med en luksusansigtsbehandling hos Medex CPH

Luksuriøs ansigtsbehandling med naturlige produkter

Journalist: Tine Steen Mortensen
Fotograf: Kim Bjærre

Mangler din hud fugt og føles usund, trist og grå? Vil du også stråle om kap med solen? Så start sommeren med 75 min. ansigtsbehandling i trygge og professionelle hænder hos Medex CPH. Luk øjnene, læn dig tilbage og slap af, imens Medex CPHs professionelle hudterapeuter giver dig frisk og fornyet hud til sommerens mange grillfester.

Hos Medex CPH får du en himmelsk sanseoplevelse, der passer lige nøjagtigt til dine behov - hvad enten din hud skal have fugt, beroliges eller opstrammes. Lige fra du kommer ind af døren, emmer Medex CPH af professionalisme og luksus, og et smilende personale byder dig velkommen og viser dig til rette i de lyse og behagelige omgivelser. Du føler dig fra første minut tryg ved hudterapeuten, som guider dig igennem hvert enkelt trin af behandlingen.

- Behandlingen starter med en behagelig afrensning med rensemælk og en dybderensende gele med frugtsyre, der giver den bedste base for behandlingen.

- Derefter fjernes døde hudceller med en enzympeeling, før aktive ingredienser fra udvalgte ampuller, serum eller essentielle olier påføres og trænger dybt og effektivt ind i huden.

- Det vigtigste skridt er Venezia Modelling Mask, som er en specialrørt maske, der består af udvalgte alger og ampuller. Masken er en unik elastisk maske, der nærmest ligner glasur, som i flydende form modelleres over ansigtet. Masken har en vidunderlig kølende effekt, som opstrammer ansigtets konturer, udglatter fine linjer og skaber en frisk overflade.

- Behandlingen afsluttes med rosenvand og cremepleje til øjne og ansigt.

- Undervejs i behandlingen vil hudterapeuten også give dig ansigtsmassage, for at sikre, at produkterne trænger ordentlig ind i huden og aktivt går ind og arbejder.

Efter behandlingen hos Medex CPH vil du straks mærke en positiv forandring på din huds tilstand, og du kan med et personligt hudplejeskema fortsætte behandlingen hjemme hos dig selv efter kyndig vejledning af det venlige personale hos Medex CPH.
Medex CPH bruger terapeutiske produkter fra Medex Bio Science Cosmetics. Produkterne fra Medex er unikke, og på baggrund af din hudtype og din huds behov finder hudterapeuten det helt rette produkt til dig. "Det er et mærke, hvor der er noget til enhver hudtype, om din hud skal beroliges, fugtes eller opstrammes - alle vil kunne finde noget", siger Helle Møller, Medex-konsulent og hudterapeut.

Betingelser

  • Kan indløses fra 11.06.2011 til 01.11.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 200 værdibeviser til salg.

Tidsbestilling på telefon: 22969211 eller onlinebooking på www.cph.medex.dkInformation

Åbningstider:

Man: Lukket

Tir+fre: 09-17.30

Ons+tor: 09-19.30

Lør i lige uger: 10-14

Aftalepart

Medex CPH
CVR: 25 12 08 92

Adresse

Godthåbsvej 6
2000 FRB
  • Medex CPH
    Godthåbsvej 6
    2000 Frederiksberg
Vælg variation
Vælg variation