stopnu_001.JPG
stopnu_002.JPG
stopnu_003.JPG
stopnu_004.JPG
stopnu_005.JPG
stopnu_007.JPG
stopnu_008.JPG
stopnu_009.JPG
stopnu_010.JPG
stopnu_011.JPG

Få hjælp til at bekæmpe sukkertrangen hos StopNu

999,- / 1.999,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få 2 behandlinger mod sukkerafhængighed hos klinikken StopNu i Vedbæk, og slip af med trangen til slik & søde sager, og få kontrol over dit liv

Slip af med dit sukkermonster

Journalist: Linda Østergaard
Fotograf: Kim Bjærre

Spiser du sukker i smug? Eller dulmer du dine følelser med sukker og føler skyld over det? Så er du sukkerafhængig ligesom 1 ud af hver 15. dansker. Du er langt fra alene, selvom det kan føles sådan. Heldigvis kan det behandles - få professionel hjælp hos StopNu.

Beata Andreasen tager smilende imod dig og inviterer indenfor i den indbydende klinik i Vedbæk. Hun starter med at tage en god snak med dig med fokus på, hvad du har brug for. Hun er rolig og professionel, og du vil straks føle dig helt tryg i hendes selskab.

"Mange har dårlige oplevelser med tidligere forsøg på sukkerafvænning. Jeg vil i fællesskab med dig finde ud af, hvad det er, der ikke har fungeret, og få det til at virke. Folk kommer hos mig, fordi de stoler på, at jeg kan hjælpe. Og det kan jeg," siger Beata Andreassen, som er misbrugsbehandler og har over 10 års erfaring.

Efter samtalen lægger du dig godt til rette i en blød, behagelig stol, og du får hjælp til at fjerne din fysiske sukkerafhængighed gennem Biofeedback-metoden, der er en international anerkendt behandlingsmetode. Ved hjælp af svage elektromagnetiske impulser stimuleres dine belastede organer. Det hjælper på en naturlig og smertefri måde kroppen til at genoprette sin naturlige balance. Der er ingen bivirkninger, og du føler blot en mild summen under behandlingen.

Din mentale afhængighed fjernes gennem individuelle samtaler, hvor du opnår indsigt i baggrunden for din sukkerafhængighed. Du får også værktøjer til at holde fast i dit nye livsmønster.

Grib chancen, og få professionel og personlig rådgivning hos StopNu. Få friheden til selv at bestemme, og lad ikke sukkeret have kontrollen over dit liv.

Betingelser

  • Kan indløses fra 11.06.2011 til 11.11.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 100 værdibeviser til salg.

Bestil tid på tlf.: 86 82 50 71Information

Åbningstider:

Efter aftale

Aftalepart

Stopnu
CVR: 27526349

Adresse

Puggardsgade 3, st tv
1573 KBH V
  • Stopnu
    Trørødvej 71

    2950 Vedbæk
Vælg variation
Vælg variation