Halv pris på 2 store is med mix-in hos Frost Factory

Fabelagtig is hos Frost Factory

Af Johannes Nidam

Hos Frost Factory er det lysten og passionen for lækker, hjemmelavet italiensk is, der driver værket. Det lille, hyggelige familieforetagende kombinerer det bedste fra den stolte italienske istradition med en sjov og innovativ tilgang fra USA: på butikkens kolde frostplade kan man designe sin helt egen is ved at blande alverdens lækkerier i. Med Dagens Tilbud kan du prøve to store is med mix-in på frostpladen.

For nogle år siden tog familien Koppel på ferie i San Diego, og efter en is-smagning fik faderen, Ole Koppel, en idé, der ikke ville give slip: han ville - fordi det kunne være sjovt - starte en isbutik i København. I 2005 blev feriedrømmen til virkelighed, og Frost Factory åbnede i Nordre Frihavnsgade lige ved trianglen. Familiens døtre fandt på navnet, og hele familien blev involveret i ture til ismesser i Italien, import og ikke mindst den daglige produktion og (naturligvis) isspisning.

Som de første i Danmark begyndte Frost Factory at mixe is på en specialdesignet frostplade, hvorpå man kan blande for eksempel brownies, nødder, vingummibamser, chokolade og frisk frugt i sin is. På den måde kan du kreere lige netop den isvariant, du har lyst og fantasi til.

Butikkens italienske is bliver nøje udvalgt af familien selv, og hver dag bliver der lavet frisk is på stedet. Selvom forretningen er lille og ikke er en kæde med filialer spredt ud over hele byen, har den et bredt og varieret sortiment af kvalitetsis, - lige fra eksotiske sorbetvarianter til cremede chokoladetyper. Frost Factory laver også smoothies og milkshakes med den italienske is, og de smilende ansatte eksperimenter selv løbende med nye smagsvarianter, ligesom de gerne modtager forslag fra butikkens kunder.

Flere af Frost Factorys isvarianter er fedtfattige, og nogle indeholder oven i købet fiber. Det skal også lige nævnes, at topping på isen endda er gratis. Så det er bare om at benytte dagens tilbud i forretningen ved trianglen eller i den netop nyåbnede på Sankt Hans Torv.

Betingelser

 • Kan indløses fra 26.05.2010 til 25.08.2010.

Ingen betingelserInformation

Åbningstider:

Alle dage kl. 12-22

(Hvis vejret ikke for dårligt)

www.frostfactory.dk

Anmeldelser

mitkbh.dk

 "Italiensk inspireret is, max 24 timer gammel. og der er hele tiden nye variationer og smagsoplevelser, uhmmmm. Jeg har allerede været og købe min første sommeris - chokolade og melon er super."

Set på mitkbh.dk

AOK

 "Må indrømme jeg er blevet afhængig stamkunde - hurra for sommeren er på vej!"

Set på aok.dk

Aftalepart

Frost Factory
CVR: ??
 • Frost Factory
  Frost Factory
  Nordre Frihavnsgade 2
  2100 Kbh. Ø
 • Frost Factory
  Sankt Hans Torv 3
  Nørrebro
  2200 Kbh. N
Vælg variation
Vælg variation