concept1.jpg
concept2.jpg
concept3.jpg
concept4.jpg
concept5.jpg
concept6.png
concept7.jpg

Prøv fremtidens træningsform hos eksklusive Concept 10 10

199,- / 1.050,-
  • 81% rabat
  • Slutter om

Kom i form med 1 starttime + 2 træningsgange med personlig træner. Den hurtige træning hos Concept 10 10 er super effektiv og fremtidens træningsform

20 minutter om ugen - altid i form!

Journalist: Durita Dybczak

Kunne du tænke dig at komme i form som Christiane Schaumburg-Müller, Sofie Lassen-Kahlke eller Mira Wanting? Du skal kun afsætte 20 minutters træningstid om ugen og du får næsten ikke engang sved på panden. Det lyder faktisk for godt til at være sandt, men den er god nok. Træningen er ekstremt effektiv, og med egen personlig træner, der motiverer og vejleder dig, er det bare om at komme i gang.

Concept 10 10 er en komplet træningsform, der giver både styrke og kondition. Specialtræningen, hvis effektivitet er videnskabeligt dokumenteret, består af intensive øvelser på særligt udviklede træningsmaskiner. Belastningen i hver øvelse bevæges meget langsomt (10 sekunder hver vej - heraf navnet Concept 10 10).

Med en personlig instruktør, der kun beskæftiger sig med dig, bliver træningen personlig og effektiv. Du kan koncentrere dig fuldstændigt om træningen - der er ingen ventetid, ingen musik, ingen støj, en kølig temperatur (bad er derfor ikke nødvendigt efter træningen), Der er heller ingen ringende telefoner og ingen tilskuere.

Concept 10 10 er så effektiv, at kroppen kun skal trænes én gang om ugen for at opnå de bedste resultater. Det er derfor den perfekte træningsform i en travl hverdag. Træningsformen kan anvendes af alle, der ønsker at holde sig i form på kortest mulige tid. På nuværende tidspunkt er det yngste medlem 14 år, og det ældste er 96 år. Concept 10 10 åbnede det første center i København for ca. 7 år siden og findes i hele 8 lande rundt omkring i verden.


Med dagens tilbud kan du få en smagsprøve på fremtiden inden for træning. Ring og book en tid til 1 starttime + 2 træningsgange og mærk på egen krop, hvorfor alle taler om Concept 10 10 som fremtidens nye, store træningsform.

Betingelser

  • Kan indløses fra 09.06.2011 til 11.10.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Man skal ringe og booke sin starttime på tlf. 70 27 10 19.

Tilbuddet gælder kun for nye medlemmer.Information

Åbningstider:

Man-fre: 8-20

Lør: 9-18

Søn: 9-20

Anmeldelser

Christiane Schaumburg-Müller

"Træningen er overskuelig med 20 minutter om ugen. Det er hårdt, men koncentreret og resultaterne kommer hurtigt, og det at træningen er privat og med personlig instruktør, gør en stor forskel. Der er ingen spild af tid i Concept 10 10. Det er et middel til et mål, og det er effektivt. Det er hvad jeg har brug for".

Christiane Schaumburg-Müller
skuespiller/danser

Sofie Lassen-Kahlke

"Jeg føler mig stærkere, mere udholdende og veloplagt. Derudover kan jeg se og mærke at min krop er blevet strammet op, at jeg er blevet stærkere og har fået bedre kondition. Det er en kæmpe fordel at al træning er med personlig instruktør fra start til slut hver gang. Så er jeg sikker på, at jeg får ydet mit maksimale og at jeg ikke laver øvelserne forkert og den ugentlige træning på kun 20 minutter kan altid indpasses i min hverdag".

Sofie Lassen-Kahlke
Skuespiller

Aftalepart

Concept 1010
CVR: ??
  • Concept 1010
    Tuborg Parkvej 8
    2900 Hellerup
Vælg variation
Vælg variation