serenity1.jpg
serenity2.jpg
serenity4.jpg
serenity6.jpg
serenity3.jpg
serenity5.jpg
serenity7.jpg

Prøv 60 minutters afslappende serenitymassage

197,- / 395,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

60 minutters afstressende og behandlende dybdemassage i rolige omgivelser hos den certificerede massør Lisel i Indre By

Få sindsro i kroppen med serenitymassage

Journalist: Sille Hertz Karlsen

Giv dig selv en afstressende oplevelse af sindsro fra inderst til yderst med en serenitymassage, hvor du får 60 minutter i selskab med den erfarne og certificerede massør Lisel fra Serenity for Life. Med særlig vægt på at give dig en følelse af ro giver Lisel dig en dybdemassage, hvor hun tager godt fat i dine spændinger og arbejder sig ned for at løsne op for dine dybere stresslag.

Du bliver taget imod i smukke, lyse lokaler i Skindergade tæt på Vor Frue Kirke. Kontrasten til gadens larm og leben udenfor er slående. Indenfor spreder roen og en svag duft af vanilje sig, og du bliver ført ind i et massagerum, hvor Lisel sørger for behagelig og blid musik for at give en helhed i massageoplevelsen.

Du bliver dækket af et lagen, og massagen begynder. Lisel begynder med skuldre og nakke, og bevæger sig med faste, lange stræk ned i  musklerne. Hun er meget opmærksom på at få dig til at slappe af og fokuserer blandt andet på din vejrtrækning og spørger løbende, om du har ondt nogen steder.

Serenity betyder 'sindsro', og Lisel understreger, at sindsro er en del af målet med med massagen. Det er nemlig vigtigt at være helt afslappet i sindet, for at man kan hele. Selve behandlingen tilpasses den enkelte og er afstressende men samtidig behandlende. Det er en dybdemassage, så det kan godt mærkes, at der bliver taget fat i musklerne. Men det er vigtigt for at kunne rense ud i de affaldsstoffer, som hober sig op i musklerne og blandt andet forårsager spændingshovedpine.

Massagen er særlig god, hvis du har låste muskler, nerver i klemme eller myoser, men kan også hjælpe dig til at få et bedre kredsløb. Lisel har derudover også god erfaring med behandling af migræne.

Lisel er certificeret massør med mere end 5 års erfaring. Hun har selv startet Serenity for Life, som bygger på en unik behandlingsfilosofi, der hjælper folk til at finde sindsro. En del af behandlingen kan i øvrigt indeholde healing.

Betingelser

  • Kan indløses fra 09.06.2011 til 09.12.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 200 værdibeviser til salg.Information

Åbningstider:

Åbent efter aftale.

Tidsbestilling hverdage mellem 8.30-9.30 & 19.30-20.30.

Aftalepart

Serenity For Life
CVR: 31127114
  • Serenity For Life
    Skindergade 23, 2. sal
    1159 København K
Vælg variation
Vælg variation