manu_001.JPG
manu_002.JPG
manu_003.JPG
manu_004.JPG
manu_005.JPG
manu_006.JPG
manu_007.JPG
manu_008.JPG
manu_009.JPG
manu_010.JPG
manu_011.JPG

Få 60 min. forløsende Manuvision-massage hos John Christensen

349,- / 700,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

Forær dig selv 60 min. forløsende Manuvision-massage hos certificerede Manuvision-behandler John Christensen fra Manuvision huset på Frederiksberg

Berøring, der forløser

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein Larsen
Foto: Kim Bjærre


Jeg træder ind i Manuvision huset, som ligger i en gammel industribygning på Bernhard Bangs Allé. Manuvision ligger på 2. sal, og etagen er åbnet op, så der går en gang igennem hele lokalet med behandlingsrum på begge sider. Der er højt til loftet og store vinduer med sprossede ruder, hvilket gør lokalet lyst og venligt. Ved indgangen ligger venteværelset, hvor der er brikse med bløde puder og tæpper - og en pejs. Her i sommervarmen er den ikke i brug, men om vinteren varmer pejsen hele etagen op, hvilket giver en rustik varme på kolde vinterdage. Indretningen er retro-moderne med et strejf af hinduisme og buddhisme. Der er en aura af ro og balance - hvilket også mærkes hos John Christensen, som henter mig i venteværelset.

Manuvision betyder at se med hænderne, og det er bogstavelig talt hvad John Christensen gør. Jeg starter med at ligge på ryggen, hvor han først instruerer mig i mit åndedræt. Jeg skal trække vejret dybt ned i maven gennem næsen, give slip og ånde ud gennem munden. Åndedrættet får mig til at slappe af og mærke min krop.

Han begynder langsomt at løsne op i mine muskler og led og mærke efter, hvor mine spændinger sidder. Min iskiasnerve i venstre side af lænden sidder i klemme, som årsag af for meget stillesiddende arbejde. Det trækker ned i benet, og det opdager han med det samme. I stedet for at bede mig vende mig om på maven, så han kan masere min lænd, skal jeg blive liggende på ryggen. Ved min udånding trykker han mig på maven og i lysken, og virkningen er øjeblikkelig. Trykket mærkes forløsende om i lænden, ned i balden og helt ned i benet.

John Christensen forklarer, at han arbejder med de dybdeliggende mavemuskler, som er meget spændte hos mig. Mine smerter i lænden skyldes, at jeg spænder op i maven, hvilket får mig til at svaje uhensigtsmæssigt meget, og det får min iskiasnerve til at sidde i klemme.

"Der er rigtig meget, der sætter sig i maven og giver udslag i forskellige problemer som f.eks. mave- og rygsmerter. Når man arbejder meget koncentreret over en længere periode, hvis man er stresset eller presset, hvis man er nervøs eller vred, eller hvis man har tendens til at ville have kontrol, så har man en tilbøjelighed til at spænde i maven", forklarer John Christensen, mens han spørger mig, om jeg godt kan lide at have kontrol. Jeg nikker smilende og tænker ved mig selv, at han virkelig kan noget specielt.

Jeg har intet fortalt ham og mig selv eller om hvor mine spændinger sidder - og alligevel kender han mig. Han rammer plet uden at spørge, og det gør han, fordi han arbejder med kroppens reaktionsmønstre. Manuvision handler om at relationsopbygge og genskabe kroppens balance. Det er kroppen, der først gør dig opmærksom på, når noget er galt. Den lyver ikke, men giver dig derimod et præcist øjebliksbillede af, hvor du er henne. Kroppen lider konsekvenserne af vores handlinger, og det sætter sig som spændinger og blokeringer, der forårsager smerte - og det er jeg et eksempel på.

Behandlingen kan mærkes i kroppen, i følelserne og i høj grad også i hovedet. John Christensen arbejder ud fra Yodepo- princippet, hvilket står for - Your development potential. Kernen i Manuvision er at søge ind i sig selv og opdage sit udviklingspotentiale. Du får en anderledes fornemmelse af dig selv og vil opleve, at der er andre muligheder end dem, du selv ser.

Betingelser

  • Kan indløses fra 08.06.2011 til 31.01.2012.

Max. 250 værdibeviser til salg.

Tidsbestilling på tlf. 21 79 28 31 (hverdage 9-10)Information

Åbningstider

Hverdage 10-18

Aftalepart

ManuVision/ v. Jeppe Dalsgaard
CVR: 33840306

Adresse

Blegdamsvej 68
  • ManuVision/ v. Jeppe Dalsgaard
    Bernhard Bangs Allé 25-27, 2. sal

    2000 Frederiksberg
Vælg variation
Vælg variation