klinik_203.jpg
Klinik_204.jpg
klinik_001.JPG
klinik002.JPG
Klinik_0033.jpg

70 min. komplet wellness med massage af skuldre & nakke, ansigtsbehandling + hovedbunds-massage

299,- / 699,-
Udsolgt
  • 57% rabat
  • Slutter om

70 min. komplet wellness med massage af skuldre & nakke, ansigtsbehandling med dybderens og en dejlig hovedbundsmassage

70 minutter i himlen

Skribent: Daniel Oisin Jensen

Dine 70 minutter i himlen indledes ved, at du ligger på maven med bløde håndklæder svøbt omkring dig. Musklerne fra skuldrene og opefter bliver masseret grundigt igennem og spændingerne løsnes, inden dit ansigt kommer i kosmetologens kyndige hænder. Ansigtet masseres ved hjælp af teknikker som digitupressur og phytodrænage, der er med til at rense huden ved at stimulere lymfesystemet.

Klinik 1st Class på Nørrebro udstråler indbegrebet af skønhed, sundhed og velvære. Levende lys og den rene lavendelduft giver stedet en helt særlig stemning. Bag disken står cremer af det eksklusive mærke Exuviance og venter på at pleje ansigterne på nye, tilfredse kunder.

Tanja Eva Jørgensen er sammen Charlotte Brabrand indehaver af klinikken. De er begge uddannede kosmetologer og negleteknikkere. Tanja fortæller: "Vi laver en analyse af folks hud, og vælger så de produkter, der passer til". Alle de produkter, som Tanja, Charlotte og deres ansatte bruger, er af mærket Exuviance. I nogle kosmetikprodukter er der desværre en del syntetiske stoffer, men Exuviance indeholder kun stoffer, der også findes i kroppen. Det kan vi li'!

Udover at gøre huden i ansigtet flot og lækker, er en behandling hos Klinik 1st Class også med til at gøre huden sundere. I nogle tilfælde kan behandlinger endda være med til at forebygge hudkræft. "Vi havde en pige inde, som havde fået nogle solskader. Men efter at have kommet hos os i et år og brugt Exuviance, forsvandt skaderne igen", fortæller Tanja.

Betingelser

  • Kan indløses fra 08.06.2011 til 23.10.2011.

Max. 600 værdibeviser til salg.

Tidsbestilling på tlf.:50713151 eller online (tilbuddet gælder kun i klinikken på Lygten, Nørrebro). På hjemmesiden skal man booke under navnet "Downtown".

Tilbuddet gælder både kvinder og mænd.Information

Åbningstider:

Mandag-fredag: 9.00-19.00

Lørdag: 9.00-16.00

Aftalepart

Klinik 1 Class
CVR: 32569420

Adresse

Falkoner Alle 57, 1. T. H.,
2000 Frederiksberg
  • Klinik 1 Class
    Lygten 2C
    2400 København NV
Vælg variation
Vælg variation