Udforsk vinens verden og få 50% på 3 smagsglas argentinske kvalitetsvine for 2 personer på den populære vinbar Malbeck

Intim vinbar for vinelskere og livsnydere

Skribent: Paw Grabowski

Malbeck ligger i et af Vesterbros ældste værtshuse, det tidligere Jernstangen. Den gamle værtshusaura og intime stemning er bevaret, og når du sidder ved baren eller på den charmerende siddetrappe, fornemmer du straks hvorfor Malbeck er byens mest populære, og helt sikkert mest elegante, vinbar. Dagens Tilbud giver 50% på 3 smagsglas af argentinske kvalitetsvine for 2 personer.

Vinbaren er opkaldt efter den argentinske nationaldrue, Malbec, og det argentinske er ikke fremmede for de to ejere, Hans og Patrick. De har begge boet i Argentina og startede Malbeck ud fra en fælles forkærlighed for argentinsk vin.

Malbecks charmerende atmosfære strømmer ud fra det elegante lokale samt fra Hans og Patricks imødekommenhed. Oprigtigheden i deres forkærlighed for vin er ikke til at tage fejl af. Udover vinen deler de en forkærlighed for funky grooves og jazzy beats og musikken, som selvfølgelig afspilles på vinyl, understøtter de udsøgte smagsoplevelser med et sprødt og lækkert lydtæppe.

Vinsortimentet er af høj kvalitet, eksklusivt argentinsk og flaskekortet byder på mere end hundredeogtyve varianter. Glasvis tilbydes der mere end tyve forskellige vine, og det er altid muligt at smage før du beslutter dig. Det er desuden muligt at nyde en skål oliven, nødder eller en tapastallerken til vinen.

Malbeck afholder ofte vinsmagninger med forskellige temaer. Formålet med vinsmagningerne er at forklare og sammen diskutere om vin og dermed udruste deltagerne til at udforske og sætte ord på egne smagsoplevelser. Til alle smagninger serveres en let tapasanretning og der vil være særlige tilbud på udvalgte vine.

Foruden at være en vinbar er Malbeck også en vinhandel med egenimport, hvor der fokuseres på argentinske vine af høj kvalitet. Og fordi det er egenimport sælges vinene til favorable priser ud af huset.

Kommende events & vinsmagninger på Malbeck:

Lørdag d. 11. sept. kl. 15-17 fejrer Macbeck 4 års fødselsdag med gratis vin og empanadas. Onsdag d. 29. sept. Kl. 18 kan du deltage i 'Den gakkede smagning' og smage på alternative og eksperimenterende argentinske vine. Lørdag d. 2 oktober afholdes lagersalg - hvor og hvornår oplyses ved henvendelse eller ved tilmelding af Malbecks nyhedsbrev.

Betingelser

  • Kan indløses fra 09.09.2010 til 08.12.2010.

Gælder ikke fredage og lørdage.Information

Åbningstider og hjemmeside:

Man-tor: 16-24
Fre-lør: 16-02
Søn: Lukket

www.malbeck.dk

Anmeldelser

AOK

"Jeg har gentagne gange besøgt Malbeck i Istedgade, og gik forleden hen og fik mig en lille sommerforelskelse i stedet. Den uovertrufne service, den meget intime stemning og de lækre vine er hele tre fantastiske ting på én gang. At det desuden er muligt at købe vin med hjem til rimelige priser er prikken over i'et."

Set på aok.dk

AOK

"Hvor er det bare skønt at finde et sted som Malbeck vinbar hvor man får et smil og et højlydt velkommen bare man stikker hovedet indenfor. Stemningen er ren Argentina og hygge i atmosfæren. Og så nyder jeg at kunne dele min passion for vin med drengene bag baren der virkelig ved hvad de snakker om. Top dollar til jer. Keep cool, kør knallert!!!"

Set på aok.dk

Aftalepart

Malbeck Vinbar
CVR: ??
  • Malbeck Vinbar
    Malbeck
    Istedgade 61
    1650 København V
Vælg variation
Vælg variation